Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Палачинки с кокосово брашно и брашно от камут
Сервирайте палачинките с кокосово брашно и брашно от камут топли или студени с мед, сладко или домашен течен шоколад...
Ореховки без брашно и захарОреховките без брашно и захар могат да се консумират както топли, така и охладени. Да ви е сладко!...
1
Ябълково брауни без брашно и захарПечем сладкиша без брашно в предварително загрята на 180 градуса фурна 30-35 мин.
Ябълково брауни без брашно и захар - диетичен и вкусен десерт за кафето....
1
Гофрети с пълнозърнесто брашно и яйца
Гофрети с пълнозърнесто брашно - любими на малки и големи.
В голяма купа смесете брашното, солта, бакпулвера и захарта;
В отделна купа разбийте яйцата;
Разбъркайте млякото, маслото и ванилията....
Кексчета от кокосово брашно с череши
В купа смесете кокосовото брашно, бакпулвера и ванилията.
Разбийте белтъците с щипка сол на водна баня, докато станат на сняг (около 4 минути разбиване)....
Пица от пълнозърнесто брашно с куркума
В купа слагаме брашното. Маята разтваряме в топлата вода и я добавяме към брашното. Добавяме олиото, солта и омесваме меко тесто.
Оформяме тестото на блат....
Мъфини с царевично брашно и кашкавал
В купа слагаме бяло пшенично брашно, царевично брашно и бакпулвера. Предварително си пресяваме брашната. Разбъркваме ги с лъжица.
В друга купа слагаме яйцата и ги разбиваме....
Кекс с оризово брашно и канела
Накрая остана да се прибави постепенно с леко бъркане брашното. Сместа става пухкава и леко с шупли.
За аромат слагам малко канела, а може и по ваш вкус какао. Печем на 180 градуса с вентилатор около 35 минути...
Мъфини с типово брашно и подсладител
Пресявам брашното със сито и го добавям с бакпулвера на части, като продължаваме да разбиваме кашата.
Разбъркваме всички съставки в купата....
Здравословен сладкиш без брашно и захарФурмите се отделят от костилките им.
Всички продукти бе ябълките, орехите и боровинките се пускат в блендер и се смилат до гладка смес. Добавят се орехите и боровинките.
Разбъркваме и изсипваме в средна тефлонова...
1
Кокосова торта без брашно и захар
Подготвяме фурмите като им отстраняваме костилката. Взимаме тези за блата и ги слагаме в кухненски робот, заедно с 3 яйца и разбиваме до пяна.
Добавяме кокосовите стърготини, канелата и кафето и разбиваме отново. Накрая...
Хлебчета от пълнозърнесто брашно и лимецАко не разполагате с хлебопекарна замесвате тестото на ръка, като първо в затопленото мляко разтваряте маята и захарта поръсвате с малко брашно и оставяте да шупне....
1
Крем с брашно и прясно млякоОтделно разбийте яйцата с брашното и постепенно добавете от горещото мляко при непрекъснато бъркане, за да се темперират яйцата.
Щом това стане изсипете яйчната смес към прясното мляко и бъркайте енергично....
8
Кекс с оризово брашно и какао
При непрекъснато бъркане добавете и оризовото брашно.
Прехвърлете сместа в предварително намазнена и набрашнена форма и печете в предварително загрята фурна за около 15 минути....
Попчета с царевично брашно и чесън
В купа смесваме брашно и малко сол. Загрява се олио в тиган с две три скилидки чесън.
Всяка рибка се овалва в брашното и пържим в мазнината до зачервяване....
Бананови бухтички без брашно и захар
Махаме кората на бананите и намачкваме плодовете с вилица. Бананите трябва да са узрели, но не презрели, за да можем да пюрираме лесно.
Отделно разбиваме три яйца с бъркалка или с миксер. Прибавяме разбитите яйца към...
Тутманик с типово брашно и сиренеСухата мая се разбърква в хладка вода сус захарта и щом шупне, се сипва в кладенчето на брашното. Добавят се яйцата, олиото, солта, прясното мляко. Разбърква се добре с вилица и замесваме меко тесто....
1
Закуска с брашно и царевичен грисПресяваме брашното и в него слагаме бакпулвера. В киселото мляко шупваме содата. Разбиваме яйцата със захарта, прибавяме олиото, после млякото със содата и постепенно брашното и царевичния грис....
2
Сметанова торта без брашно и захар
Сметанова торта без брашно и захар се получи много вкусна!
Източник: Цветомира Иванова - Кулинарна мрежа...
Багети с оризово брашно и амарант
Пресейте бялото брашно. Добавете оризовото брашно и направете кладенче.
Изсипете маята, добавете солта, захарта, зехтина и амаранта. Налейте хладка вода /около 300 мл/ и размесете.
Замесете меко тесто....