Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

Пелмени с любов от ЛюбовПелмени с любов от Любов
Рецептата е за оригинални руски пелмени, споделена от моята баба Любов, кръстих ги така в нейна памет! Замесвам меко тесто и го оставяме 10-тина минутки да се отпусне....
Десерт любов за дваматаДесерт любов за двамата
Почиствате внимателно черешите от костилките. На мястото на костилката поставяте лешник. Нареждате в чиния и върху всяка череша шприцовайте една сметанова розичка....
Крок Мосю - любов от първата хапкаКрок Мосю - любов от първата хапка
2
Нарежете кашкавала и шунката на средно тънки парчета. Сиренето ементал настържете на ренде. Направете сос Бешамел като в тенджерка на котлона сложите маслото, когато се разтопи добавете брашното и разбъркайте. Запържете...
Сладко от зряла смокиняСладко от зряла смокиня
3
Прави се захарен сироп, които се вари около 15 минути. Към него се добавят смокините цели (ако са едри, може да се нарежат) и се вари около 1.5 часа. Около 5 минути преди края на варенето се добавя лимонената киселина...
Торта ЛюбовТорта Любов
За основата: Бисквитите се смилат в блендер и към тях се прибавя разтопеното краве масло. Поставят се на дъното на форма с ринг, като хубаво се притискат с лъжица към дъното. Поставя се в хладилник. За слоят с кафяв шоколад...
Шоколадова любовШоколадова любов
13
Брашното се пресява с какаото, содата и солта и се смесва с двата вида захар. Прибавят се водата, оцетът, олиото и ванилията. Бърка се с миксер на средна скорост, докато продуктите се смесят добре. Изсипва се в квадратна...
Коктейл Перфектната ЛюбовКоктейл Перфектната Любов
Нашият коктейл Перфектната Любов е готов и чака да бъде изпит....
Торта с любовТорта с любов
6
Смесваме яйцата със захарта. Разбиваме добре сместа и прибавяме киселото мляко. Добавяме бакпулвер или предварително угасяме содата в киселото мляко. По желание добавяме и какао на прах. Добавяме брашното, разбъркваме...
Торта с любовТорта с любов
6
Смесваме яйцата със захарта. Разбиваме добре сместа и прибавяме киселото мляко. Добавяме бакпулвер или предварително угасяме содата в киселото мляко. По желание добавяме и какао на прах. Добавяме брашното, разбъркваме...
Торта Обяснение в любовТорта Обяснение в любов
Сметаната разбивате, като добавите захарта и ванилията, биете до получаване на гъст крем. Отделяте малко от нея и оцветявате със съвсем малко боя за загатване на лилавия цвят. Редите от бишкотите, леко сиропирате с кафето...
Торта Опиянени от любовТорта Опиянени от любов
Яйцата се разбиват със захарта, добавя се брашното, бакпулвера и какаото. Тавата се намазва с олио и се поръсва с брашно - само дъното. Пече се в студена фурна на 180 градуса до суха клечка. Блатът се охлажда и се разрязва...
Питка Корона за София, Вяра, Надежда и ЛюбовПитка Корона за София, Вяра, Надежда и Любов
Затоплете млякото да ви трае пръста и сипете малко в купичка със захарта, маята и малко брашно. Оставете да се активира, а през това време пресейте брашното и разбийте яйцата с останалото мляко и другите продукти. Направете...
Курабийките на ЛюбоКурабийките на Любо
1. Най-напред смесвам яйцата със захарта. 2. След това разбивам с миксер млякото и олиото и ги добавям в купата с яйцата. 3. Към получената смес прибавям содата, ванилията и брашното и замесвам тесто за точене....
Как да изберем зряла и сладка диня?Как да изберем зряла и сладка диня?
Колкото по-лека е една диня, толкова по-зряла е тя. Усетете аромата Ако имате възможност, доближете се до динята и я помиришете....
Съвети за здрава коса в зряла възрастСъвети за здрава коса в зряла възраст
Това е много прост, но пък ефикасен съвет за здрава и красива коса в зряла възраст. Намажете косата с маслото, а след час измийте с шампоан....
Грижи за зряла кожа след 40 годиниГрижи за зряла кожа след 40 години
Добре е да съдържат в състава си и антиоксиданти, екстракт от гроздови семки, зелен чай или нар, тъй като те са особено полезни за зрялата кожа....
Любовна питкаЛюбовна питка
Маята се разтваря в 100 мл вода и захарта. Яйцето и единият белтък се разбиват и се прибавят към маята. Сипва се олиото. В дълбока купа се сипват продуктите и се замесва тесто - меко и нелепнещо. Премества се на...
Любовно брауниЛюбовно брауни
Имате едно страхотно любовно Брауни за вашия празник....
Любовен глинтвайнЛюбовен глинтвайн
Портокалът и мандарината се обелват и се разделят на парченца. Ябълката се обелва и се реже на резенчета. Всичко се слага в тенджерка, залива се с двата вида вино, добавя се канелата, белият пипер, кориандърът и стафидите...
Любовно тирамисуЛюбовно тирамису
1
Загрейте фурната на 180 градуса. Застелете форма за печене с отлепящи се стени с намазнена хартия за печене. В купа разбийте жълтъците за блата с 1/4 ч.ч. кафява захар и добавете ванилията. Трябва да се бие до получаване...
Как мога да намеря истинската си любовКак мога да намеря истинската си любов
Ако и вие се питате как да намеря истинската си любов, дошли сте на правилното място. Първият ни съвет е да не търсите любовта, а да потърсите себе си....
Грижи за зряло дърво Гинко билобаГрижи за зряло дърво Гинко билоба
За да достигне зряла възраст, Гинко билоба трябва да има добре подбрано място, в което да се засади и установи, защото не обича местенето....
Храни, за които дететето ще ви благодари в зряла възрастХрани, за които дететето ще ви благодари в зряла възраст
Храненето играе огромна роля за малчуганите, тъй като от правилната диета зависи и пълноценното развитие на младия организъм. Да се приучи дете към здравословно похапване обаче, не е никак лесно начинание. От една страна...
Торта Любовна насладаТорта Любовна наслада
За блата: разбивам с миксер яйцата, захарта, ванилията, олиото, киселото мляко, вода. В брашното слагам бакпулвера. Изсипвам при сместа до получаване на хомогенна смес. Изиспвам в кръгла тава и пека в предварително...
Любовен ябълков кексЛюбовен ябълков кекс
В някои страни на Св. Валентин хората си гледат на ябълка. На празника си намираме ябълка и я разрязваме почти докрай на шест части и си намисляме три-четири имена. След това започваме да въртим ябълката, леко почуквайки...