Защо малките гърди са за предпочитане пред големите?

Защо малките гърди са за предпочитане пред големите?

Първата стъпка към това околните да ни харесват, е това да се научим да приемаме и ценим това, което имаме. Оказва се, че малките гърди са в пъти по-чувствителни от големите.

1

Гръдна обиколка

Гръдна обиколка - последните теми, избрани публикаци и съвети. Всичко за Гръдна обиколка от Ezine.bg. Списък на статиите за Гръдна обиколка. Online портал за здраве, красота, дом, семейство и деца и Гръдна обиколка.
Гръдна обиколка - Как да избираме сутиени

Как да избираме сутиени

18.03.201502817

Изборът на сутиен не е поредното маловажно нещо, за което не можете да отделите време – тук става дума не само за начина по който ще изглеждате, но и за здравето ви.

Гръдна обиколка - Бургазлийки са българките с най-малка гръдна обиколка

Бургазлийки са българките с най-малка гръдна обиколка

23.01.20150912

Жените от бургаския регион са българките с най-малки бюстове показва последното антропологично проучване на професор Йордан Йорданов, цитирано от вестник 168 часа.

Гръдна обиколка - Правилният сутиен според формата на гърдите

Правилният сутиен според формата на гърдите

04.01.201503490

Статистиката сочи, че над 70 на сто от дамите носят грешен размер на сутиена си. Специалистите си обясняват тези резултати с това, че жените не отчитат промените, които настъпват в тялото им с течение на годините.

Гръдна обиколка - Как бюстът да изглежда малък

Как бюстът да изглежда малък

27.09.201305564

Повечето жени мечтаят за по-пищни гърди и са готови да се подложат на всевъзможни процедури, за да го постигнат. Но има и случаи, в които природата е дарила щедро някои жени, но те искат да скрият тези свои дадености.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни