Здравето зависи и от приятелите

Здравето зависи и от приятелите

Има много фактори, които влияят на здравето и всеки може да избори поне няколко от тях. Дали обаче има връзка между здравния ни статус и приятелската среда, сред която се движим?

1

Приятели

Приятели - най-новите статии, подбрани публикаци и съвети. Практична информация за Приятели от Ezine.bg. Обзор на статиите за Приятели. Български сайт за здравословен живот, фитнес, дом и градина, родители и деца и Приятели.
Приятели - Днес е Световният ден на приятелството

Днес е Световният ден на приятелството

30.07.20180482

На днешния ден-30 юли отбелязваме Световния ден на приятелството, обявен преди няколко години на Общото събрание на ООН с идеята да бъде насърчена дружбата и разбирателството както между отделните индивиди, така и между различни общности, култури, народи.

Приятели - Как печелим и губим приятели от пръв поглед

Как печелим и губим приятели от пръв поглед

10.05.20180353

Често се казва, не трябва да съдим за книгата по корицата. Но това клише не важи, когато става въпрос за вземане на важното решение кой да ни бъде приятел.

Приятели - Помните ли Пауло от Приятели! Вижте как изглежда на 55 години

Помните ли Пауло от Приятели! Вижте как изглежда на 55 години

22.03.201805807

Днес актьорът Косимо Фуско е на 55 години, но все още един от най-желаните мъже. Всъщност годините са го направили още по-мъжествен и чаровен. Убедете се сами, като разгледате галерията ни.

Приятели - Имай едно наум, ако някой от приятелите ти се държи така!

Имай едно наум, ако някой от приятелите ти се държи така!

14.03.201805988

Има няколко сигурни знака, които ви показват, че трябва да стоите далеч от определен тип хора. За да не се опарите и разкайвате после, вижте в галерията ни с какви хора е нужно да сте предпазливи.

Приятели - Трите типа приятелства, които създаваме, според Аристотел

Трите типа приятелства, които създаваме, според Аристотел

25.02.20180682

Над 2000 години след смъртта му Аристотел остава един от най-четените и цитирани мислители в историята на човечеството. Неговите интереси се разпростирали в областта на физиката, астрономията и философията.

Приятели - Няма да повярвате! Вижте основната причина да губите приятели във Фейсбук!

Няма да повярвате! Вижте основната причина да губите приятели във Фейсбук!

23.05.20170248

Ако случайно откриете, че сте загубили някои от приятелите си във Фейсбук след края на поредните избори, най-вероятно това се дължи на различните политически възгледи, които споделяте. Това е съвсем естествено, разбира се, и една от честите причини за за

Приятели - Разсприятеляването във Фейсбук се отразява зле на реалния живот

Разсприятеляването във Фейсбук се отразява зле на реалния живот

26.01.20170217

Оказва се, че да изтриеш някого от листа си с приятели във Фейсбук, съвсем не е толкова безобидно. Ново изследване показва, че разсприятеляването в социалната мрежа се отразява зле и на реалния живот.

Приятели - Ситуациите, които са много по-смущаващи, отколкото е необходимо

Ситуациите, които са много по-смущаващи, отколкото е необходимо

16.01.20170347

Знаете ситуацията и почти със сигурност ви се е случвала поне веднъж. В магазина сте. Срещате ваш познат. Спирате и поздравявате. Може дори да говорите малко и всеки продължава по пътя си в търсене на необходимите продукти.

Приятели - Следпразничната депресия ви изпива, но ето как да я преборите

Следпразничната депресия ви изпива, но ето как да я преборите

03.01.20170251

В психологията феноменът в началото на всяка нова година е известен като следпразнична депресия и специалистите предлагат няколко изпитани трика, чрез които да се справите с негативните си емоции.

Приятели - Нарцисите печелят по-лесно приятели, но за кратко

Нарцисите печелят по-лесно приятели, но за кратко

05.10.20160242

Ако искате бързо да станете популярен в група нови приятели, може да разберете, че най-добрият начин да постигнете това е да бъдете нарцис. Според ново проучване нарцисите се сприятеляват по-бързо от другите хора, но само временно.

Приятели - Мислите се за готин и популярен? Приятелите ви мислят друго

Мислите се за готин и популярен? Приятелите ви мислят друго

18.08.20160123

Може да не сте толкова популярни, колкото си мислите. Изследване показа, че само половината от хората, за които вярвате, че са ви приятели, в действителност са такива.

Приятели - Поучително упражнение за важните хора в живота ни

Поучително упражнение за важните хора в живота ни

03.07.20160584

С едно упражнение за няколко минути сами може да откриете кои са наистина значимите хора във вашия живот. Това са онези двама, трима или десет души, които никога не биха ви изоставили.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни