Ако ядеш редовно тази храна, те грози безплодие!

Ако ядеш редовно тази храна, те грози безплодие!

Жените, в чието меню редовно присъства червено месо, са изложени на двойно по-голям риск от ендометриоза, показа проучване на учени от Раковия изследователски център Фред Хъчинсън във Вашингтон.

1

Яйчници

Яйчници - последните статии, избрани публикаци и идеи. Информация на тема Яйчници от Ezine.bg. Списък на статиите за Яйчници. Online портал за здраве, диети, дом, семейство и деца и Яйчници.
Яйчници - Тази диета увеличава шанса за зачеване и пази от аборти!

Тази диета увеличава шанса за зачеване и пази от аборти!

03.04.20180286

На режима са се доверили актрисите Холи Бери и Моли Симс, манекенката Криси Тейгън. Те са категорични, че именно той им е помогнал да забременеят.

Яйчници - Природните средства за регулиране на хормоните

Природните средства за регулиране на хормоните

16.02.201801359

Ако в тялото има постоянно производство на естроген, това може да попречи на овулацията и вашият цикъл да стане нередовен. В случай, че нивата на прогестерон и естроген не са балансирани, може да се появят различни симптоми.

Яйчници - Чай и портокал срещу рак на яйчниците

Чай и портокал срещу рак на яйчниците

28.07.201601585

Резултатите от проучването показват, че онези, които консумират храни, които са по-богати на антиоксидантни съединения, имат по-малка опасност да развият тумор на яйчниците.

Яйчници - Революционно! Жени в менопауза вече ще могат да раждат

Революционно! Жени в менопауза вече ще могат да раждат

27.07.201601425

Висока заявка направиха гръцки учени. Те обявиха, че менопаузата е обратим процес и са открили как да върнат часовника.

Яйчници - Кога настъпва лутеалната фаза

Кога настъпва лутеалната фаза

09.06.201606459

Лутеалната фаза е периодът от менструалния цикъл между началото на овулацията и деня преди новия менструален цикъл. Названието идва от латинското наименование корпус лутеум и означава жълто тяло

Яйчници - Откриха как да увеличите шанса си да имате близнаци

Откриха как да увеличите шанса си да имате близнаци

22.05.20160157

Близнаците и причините, поради които някои двойки ги имат, а други – не, очароват учените в продължение на векове. Раждането на такива деца е относително често явление. Статистиката посочва, че на всеки сто бременни жени една ражда по две или три деца.

Яйчници - Как овулацията променя жената

Как овулацията променя жената

23.08.201506100

Забелязали ли сте как лицето Ви променя своят цвят и става по-зачервено от обикновено? Това се дължи на по-високите нива на хормона естроген по време на овулацията.

Яйчници - Рак на яйчниците

Рак на яйчниците

10.06.2015020169

Ракът на яйчниците е един от най-агресивните гинекологични тумори. Ракът на яйчниците е шестият най-често срещан рак, който поразява жените. Симптоми и лечение при рак на яйчниците.

Яйчници - Какво трябва да знаем за безплодието при жените

Какво трябва да знаем за безплодието при жените

01.05.20150882

Хормоналните промени в женския организъм могат да са виновни за липсата на овулация, както и за развитието на тънка и негодна за имплантация маточна лигавица.

Яйчници - Поликистоза на яйчниците

Поликистоза на яйчниците

08.04.2015038211

Поликистозата на яйчниците е най-често срещаното ендокринно заболяване при жените. Поликистоза на яйчниците сложен комплекс от хормонални разстройства. Симптоми и лечение на поликистозни яйчници.

Яйчници - Как да разпознаем възпаление на яйчниците

Как да разпознаем възпаление на яйчниците

23.03.2015021059

Възпалението на яйчниците е известно още под медицинското название оофорит. Ако има възпаление на маточните тръби, тогава заболяването се нарича салпингит – много често жените страдат и от двата проблема.

Яйчници - Киста на яйчника

Киста на яйчника

23.10.2012011005

Една от две жени притежава киста на яйчника. Кистите могат да бъдат функционални или органични в зависимост от произхода си. Лечението им може да бъде медикаментозно или оперативно.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни