Ezine.bg»Съновник»Ябълки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Ябълки

Значението на Ябълки в съня си какво означава? Значение на Ябълки в съновника.
Ябълки
В съня си ябълка ако видиш, ще имаш добри постижения и прогрес в интимните отношения; признателност в секса ще получиш. Ако ядеш ябълка насън, чака те добро здраве, радост и благополучие. Ако се катериш по ябълково дърво, твърде големи изисквания ще имаш към половинката си; ако изтървеш или изгубиш ябълка насън, ще загубиш близък човек, приятел или партньор.

Ако купуваш ябълки в съня си, верни приятели ще бъдат до теб; продаваш ли ябълки - ще ухажваш някой, който е откраднал сърцето ти,

Насън ако ядеш сладка и червена ябълка - очаква те смел и горещ любовен флирт; ябълката ако е кисела и неузряла - проблеми и конфликти в семейството или между теб и партньора ти.

Ако някой ти дава ябълка насън, скоро очаквай предложение за женитба, сънят вещае годеж. Неузряла ябълка ако видиш в съня си, ще имаш сватба с финансова изгода - по сметка ще бъде. Цъфнало ябълково дърво ако се яви в съня ти, предстои да имаш силна, невинна, искрена платонична любов.

Береш ли ябълки в съня си, ще помъдрееш, трупайки опит и знания. Ако крадеш ябълки насън, бивш любовник или любовница ще тръгне по петите ти, ще те преследва. Ядеш ли печени ябълки насън - чака те щастлив и дълъг семеен живот в хармония и разбирателство.

Сънуваш ли, че белиш ябълки, ще разбереш, че няма смисъл да се надяваш да ти обърне внимание човек, към който не си безразличен, любовта ти не е споделена.

Узрели ябълки на дърво видиш ли в съня си, ще се радваш на голямо и сплотено семейството; щастието ще се настани в дома ти.

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Още от Сънища