Дърво

Да сънуваш Дърво на сън как се тълкува? Значение на Дърво на сън.
Дърво
Ако имате сън, че отсичате дърво, пригответе се да станете по-спестовни. Ще трябва да спрете с безразборното харчене и да боравите с приходите си по-разумно.

Често хората сънуват, че лежат под сянката на дърво. Това е положителен знак. Подобно съновидение доказва, че някой бди над вас. Това може да е вашият ангел-хранител или просто човек от вашето обкръжение, който ви уважава и харесва. Във всеки случай това е лице с важен обществен статут.

Присъни ли ви се дърво на пътя ви, знакът не е добър.Такъв сън подсказва, че препятствия ще ви спънат. Ще трябва да мобилизирате силите си, за да се справите с тях.

Ако цепите дърва насън, пак се пригответе за трудности. Всичко, което постигнете, ще е в резултат на много усилия.

От друга страна, клатите ли дърво в съня си, пригответе се за успехи и щастливи моменти. Още по-голямо ще е щастието, ако дървото е с много плодове. Ако пък сънувате цъфнало дърво, очаквайте бебе или друг нов член на семейството.

Ако паднете от дърво в съня си, внимавайте много. Предстои ви разочаровате приятелите или колегите си на работа. Но пък ако видите в съновидението си, че се качвате на дърво, ще пожънете успехи в кариерата.

Ако сънувате горящо дърво, пазете се от инциденти и болести. Същото се отнася и за сън с изсъхнало дърво.

Намерите ли в съня си паднали дървета, трябва да спрете с илюзиите. Големите ви мечти ще бъдат попарени.

Започнете ли да носите и трупате дървета насън, пригответе се за здрава работа.

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати