Защо се държи така с мен

Защо се държи така с мен
Здравейте,
Искам да ви дам примерна случка и ако може да ми дадете мнение за държанието на момчето в историята.
Значи, момче - за по-накратко (И) и две приятелки (Н) и (Л).
Момчето си пише с Н , казва и че е сладка, кани я да излизат, говорят си и т. н. На Л не обръща кой знае какво внимание.

Тримата излизат заедно в компания понякога, когато това стане, момчето гледа Л по-особено, танцува с нея, хваща и тайно ръката, закача се . . . . Една вечер се случва така, че И и Л преспиват.

На следващия ден, обаче пак обръща повече внимание на Н. В случая ми е много интересно защо се държи така . . . . Ако харесваш едно момиче, което си личи от чатовете, защо ще спиш с приятелката й и ще се държиш така с нея? ! ? ! ? ! ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Сузана
Сузана
22.11.2013 01:49
ами просто е за съжаление.Момчето не се интересува сериозно нито от Н,нито от Л.Харесват му и двете.В началото вероятно първо се е впечатлил от Н,но като за започнали да излизат е харесал и приятелката и.Приятелката се е оказала по-лесната мишена и затова е започнал по-явно да флиртува с нея,което е завършило със секс.Сега ще се опита и с Н,ако тя е достатъчно наивна да се направи,че станалото не и е проблем и да продължи да си пише с него вместо да го разкара.Накрая момчето ще се възгордее,за това какъв играч е.
1
0
Dayna_love
Dayna_love
06.11.2013 16:42
Хах .. напълно прозрачен, ако мога така да се изразя проблем. Ясно е, че не е правилно от която и гледна точка да се опиташ да го разбереш. Въпрос на чест е за едно момче да бъде мил и внимателен към ЕДНО момиче, а не да бъде многоженец. За жалост в днешни дни момчетата от втория тип "изяждат" милите момчета или ги правя свои копия. Това момче е от втория тип и няма да се очудя ако се намесиш в този "проблем" и теб да започне да сваля. Това аз го наричам "Бутане към кревата" колкото и просташко и селско да звучи, но е така. Момчетата е държът мило докато не попаднете под общ чаршаф и след това се смятай за умножена по 0 ... Така е станало с твоята приятелка Л. Така ще стане и с Н. Не се чуди нито намесвай по- добре дори не мисли за това .. създаваш си само нерви.
0
0
She
She
04.11.2013 23:36
Не съм казала, че съм една от двете. Просто без да искам знам какво се случва и ми стана интересно защо се държи така. Според мен не е правилно .....
0
0
Maria
Maria
04.11.2013 22:45
Той спи с нея, а си пише с друга...сигурна ли си че си пишеш с него“
0
0
malkata
malkata
04.11.2013 16:57
защото просто иска да спи и с двете ви ниящо повече
0
0

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: