ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Държи се странно и ме обърква

Държи се странно и ме обърква

Държи се странно и ме обърква
Здравейте! На 17 съм и съм от малък град. В края на лятото аз и 2 мои приятелки решихме да разнообразим малко и започнахме да ходим в близкото училище да играем баскетбол (аматьори сме си и по-скоро само хвърляме ;д). Там обаче има едни баскетболисти, които също играят баскетбол на отсрещния кош. След няколко дни добавих единия от тях, които беше голям сладур и е на 23 (обаче учи в София).

На другия ден той започна да ми пише и така 2-3 дни и дори ми казваше да хвърляме заедно. И да, хвърляхме аз, той и 1 приятелка и след като дойдеха приятелите му той отиваше да играй с тях. След тези 2-3 дни реших и аз да му пиша. Писах му и той ме питаше дали ще играем после и аз казах да. Е, отидохме там и той само ми махна и повече не ми е писал.

Мисля, че ме харесва или поне ме харесваше не знам какво стана изведнъж. А иначе 1-2 пъти дойде 1 приятел да играе с нас и той почна се закача с мен и започнахме да се гоним, а приятелката ми каза, че въпросното момче само е гледал към мен и се е ядосал супер много.

След този път, в който му писах не знам какво стана просто се държи странно-или не ми казва нищо, или само ми маха или здравей и тва е. Какво ставаа? Моля ви дайте ми съвет!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
анонимно
анонимно
21.09.2013 22:27
Мъжете по природа са ловци.
Видял е ,че го харесваш.
Спри да му обръщаш внимание и той ще започне да го прави.
Или просто е решил,че си малка,или не му се занимава,повечето момчета на 22 търсят секс,а ти може би не си готова да му го дадеш.

0
0
fdfddd
fdfddd
18.09.2013 17:41
ако искаш да видиш дали ще излезе нещо между вас не се пробвай на баскетболното игрище.Аз самия правя същото,когато отида на игрището не обръщам внимание на никого все пак отивам да играя,то това му е кефа.Спортна злоба съперничество кой е по добър и куп други неща.Предложи му да се разходите някъде,целта е неговите приятели да ги няма тогава ще се поотпусне и няма да има какво да го разсейва.
0
0
anonimkata
anonimkata
16.09.2013 21:41
Как да му предложа да излезнем като той се прай на много велик? Вчера дори след като ние си тръгнахме минахме нарочно по пътя, по които минава и той и той и неговия приятел бяха зад нас и заобиколиха по другия път. о.О Това вече беше върха! На какъв се прави?
0
0
MK
MK
16.09.2013 18:20
Това за "ловуването" е пълна глупост. Слушай го, ако искаш да си разведена и самотна един ден. Иначе причината да не иска да играе с теб е, че не си добра. Ако му предложиш да правите секс, ще се навие. Добре, де, първо предложи да излезете.
0
0
Lina
Lina
16.09.2013 17:11
Истината е, че грешкате ти е, че си му писала толкова бързо. Мъжете по природа обичат да "ловуват". Когато ти си го потърсила, за него всичко е станало твърде лесно и съответно безинтересно. ;)
0
0
Aneliq
Aneliq
15.09.2013 18:04
Ама той ми е само приятел, а и той спря да ми пише още преди това. :/
0
0
Скоч
Скоч
15.09.2013 18:02
Ами той сигурно си мисли, че си заета и не иска да се набърква между теб и приятеля ти. Може би се интересува, но като е видял, че си имаш някой друг е решил просто да се отдръпне.
0
0
mimikat
mimikat
15.09.2013 17:55
Ами аз мисля, че приятелката ти, която ти е казала, че въпросното момче те гледа и ревнува, е баси яката пичка. В смисъл такъв за да го наблюдава толкова зорко, трябва наистина да е много всеотдайна. Хм.. :)
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка: