Ezine.bg»Мрежата»Виолета Димова»Моите коментари
Виолета Димова
Виолета Димова
Новак

Моите коментари

Виолета Димова коментира:
Според мен е добре и е важно да се храниш с месо! Ако не ядеш месо, след време организмът ти ще получи дефицит на желязо и ще имаш нисък хемоглобин. Опасно е. На тази възраст е важно да се храниш разнообразно!
Виолета Димова коментира:
Лошо, съжалявам но помисли над това, че пишката колкото и удоволствие да ти е доставяла, идва един момент в който ще й се наситиш и ще искаш нещо сериозно, а на този тип с голямата пишка не му пука за теб.
Виолета Димова коментира:
Съжалявам за загубата! Бъди силна и не се затваряй в себе си. Живота продължава, трябва да гледаш напред! Помагай на майка си...
Виолета Димова коментира:
Това, че не водиш полов живот, не бива да е повод за подигравка. Страни от тях и не им обръщай внимание! Сексът не е мода или нещо, с което да се хвалим... За да получиш наистина удоволствие е необходимо много нежност и най-вече любов. Не се срамувай, за това че си избрала да бъдеш девствена. Усмивки!
Виолета Димова коментира:
Спокойно, не се тревожи. Това е период. Ще се наредят нещата, надявам се вече да се наредили , де.
Виолета Димова коментира:
Благодаря, това са полезни съвети!
Виолета Димова коментира:
По принцип идеята за връзка със шефа събужда у голяма част от мъжете,а и жените тръпка и желания...но според трябва да се внимава. Помисли до колко сериозни са му намеренията и дали ти искаш нещо сериозно или само флиртуване и секс. Ако е второто, не си струва да рискуваш. В крайна сметка, в един момент, ако се скарате може загубиш работното си място...
Виолета Димова коментира:
Препоръчвам изключителното кърмене. Детето в първите си дни и месеци ще получи всичко от кърмата.
Виолета Димова коментира:
Не съм на мнение , че онези с хомосексуални наклонности са се родили такива. Обикновено сексуалната ориентация се отключва от случка, пример или нещо, което е породило тези желания през детството или ранните тийн години. Не е невъзможно да го обърнеш да харесва другия пол, но тогава възниква и друг въпрос: дали ще възприеме като обект на чувствата си и емоции. Другия и по-важен момент е, да се сближиш с него и да му бъдеш най-близка приятелка. Важно е и в по късен етап да го провокираш и да събудиш мъжкото у него и да го съблазниш. Но и...внимавай, ако има партньор този твой приятел....то той ще ревнува и ще иска да си го върне. Мъжете-любовници са много по-гадняри от жените... Помисли струва ли си да си губиш времето с тези неща. Успехи!
Виолета Димова коментира:
Добра рецепта, миналата седмица я правих.
Виолета Димова коментира:
Преди всичко спокойно, разбирам те напълно как се чувстваш. Когато бях на 19 и за мен беше леко плашещо, даже се постреснах малко, когато тогавашният ми приятел ми заяви, че желае да имаме деца. Спокойно, поговорете и обясни му че ти трябва време да се настроиш на тази вълна, ако не се чувстваш сигурна. Иначе чудесно е, че неговите родители ви помагат и подкрепят.
Виолета Димова коментира:
Моят съвет е, ако наистина случаят е верен, да не се впускаш да се занимаваш с него. Колкото и да ти се струва сладка играта с "лошото момче", внимавай това да не ти навлече неприятности и да не те повече към по-сериозни проблеми ...та дори и с органите на реда.