Ezine.bg»Мрежата»Виолета Димова»Моите форумни постове
Виолета Димова
Виолета Димова
Новак

Моите форумни постове

Виолета ДимоваВлюбена съм в братовчед ми който е женен
Драматична история. Съжалявам за огорчение, но мисля, че този човек само те разиграва. Във всеки удобен момент ти пише и те омайва, просто те използва. Потърси си друг мъж, който ще бъде по-отговорен към теб и детето ти.
Виолета ДимоваХлътнах по колегa - преспахме и не се обади
Според мен, нищо не пречи да "опипаш почвата". Не се тревожи. Явно може би е имал някакъв проблем и се е почувствал недостатъчно " мъж" и за това е използвал това оправдание. Закачи го отново и виж какво ще се получи.
Виолета ДимоваКъде да си намеря млад секс партньор?
Може да опиташ в онлайн приложенията и сайтовете за запознанства. Добре е, обаче, да взимаш мерки за безопасност, щом искаш да е само секс.
Виолета ДимоваНе е преодолял бившата си! Какво да правя?
Здравей, според мен не си губи времето с този човек. След като не е преодолял и има чувства към бившата, остави го да му отшумят чувствата. В крайна сметка няма смисъл да се измъчваш....
Виолета ДимоваПазарувате ли онлайн?
Напоследък все по-често.
Виолета ДимоваИма ли значение по кое време бягам?
Според мен няма значение, но като цяло най-добре е да се прави рано сутрин на гладно. Важно е преди хранене да е, за да не ти е тежко.
Виолета ДимоваИскам самостоятелност
Здравей, Прочетох всчко написано напълно ти съчувствам. зная какво ти е. Аз бях в поти същата ситуация не четири, а пет години. Заради наще се налагаше да живе с 80-годишната ми баба в една стая. Беше наистина ужасно, но... малко или много е минало. В случея даже и не беше заради липса на пари, заради друго, но това е друга тема. Моят съвет е единствено - хвани се някъде да работа лятото, ако си ученик/чка и си задели някакви парички, след което се опитай да си намериш квартира и така... Успех..