Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Защо искаш да ги разделиш? Той е решил да бъде с нея. А дори и да ги разделиш, от къде си сигурна, че той ще се върне при теб. Недей да разваляш чуждото щастие, а се опитай да го забравиш и да намериш своето!
Анонимен коментира:
Ако наистина я обичаше и държеше на приятелката си, нямаше да спиш с друга, било то с чувства или не. Ако тя беше спала с някой друг, ти как би се почувствал? Дай й време да се съвземе, но не очаквай да ти прости!
Анонимен коментира:
Ако от сега е почнал да се държи така с теб, представи си как ще е с времето. Никоя жена не заслужава подобно отношение, било то по вина на алкохола или по друга. Достатъчно голяма си, за да вземеш правилно за теб решение, така че го направи!
Анонимен коментира:
Миналото си е минало и си остава там. Най-добре е да не му казваш, тогава дори не си го познавала.
Анонимен коментира:
Мила, най-добре се разделете. Имах приятелка, която също излизаше с по-голям от нея(там някъде пак беше разликата), тя искаше да излиза и да се забавлява със съучениците си, но той не я пускаше, много я ревнуваше. И на теб ще ти се купонясва, а той няма да те пуска. За това най-добре е да си намериш някой горе-долу на твоята възраст..
Анонимен коментира:
Не е нужно да му казваш татко, намерете общи теми за разговори(футбол или нещо друго), помоли го за съвет свързан с момиче примерно и просто се опитай да го допуснеш близо до себе си! Просто опитай!
Анонимен коментира:
Продължи напред, колкото и да те боли. В даден момент ще осъзнае какво е загубил.
Анонимен коментира:
Може да си горда с този факт, защото много момичета доста по-малки от теб вече са го направили, но само за да не останат назад от приятелките си. Както се казва-Всичко с времето си!