Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Аз не знам, може би е моя вината, че не го написах, обаче не съм си оставил детето. От финансова гледна точка нищо не му липсва нито на него, нито на майка му. Живеят си изключително добре, защото аз съм им го осигорил. И внимание не му липсва, виждаме се. Аз мисля, че с майка му сме взели правилното решение да се разделим. Не съм съгласен, че мъж и жена трябва да останат заедно заради детето си. Така животът им би бил много по труден, а и детето ще усети. А и аз съм в приятелски отношения с майката на детето ми.
Анонимен коментира:
Не му слагай етикет "наркомана", защото е много повече. Толкова повърхностен коментар, толкова ограничено мислене...
Анонимен коментира:
Аз съм на 19 и още имам вечерен час до 22:00 освен ако не се събираме и съм спала с едно момче - приятеля ми от 3 години. Просто родителите ми са страхотни хора и ги е грижа за мен. Както и твоите. Да не ти пука, щом се подиграват не са ти приятелки.
Анонимен коментира:
Има една поговорка: никой не се влюбва в характера ти от пръв поглед
Анонимен коментира:
Да кажа няколко думички на Петя1765 Приятеля ми е болен от много отдавна, което не значи, че през цялото това време е стоял в болница. В болница е за постоянно от 8 месеца. Злобата ви край няма..
Анонимен коментира:
Не прави нищо, за да спрат базиците. Бъди себе си, а по начина, по който се описа ти си страхотна. Не знам защо ти се подиграват. Когато бях на 17 моя вечерен час също беше 10. Това, че учиш не те прави зубърка, напротив, прави те успяла. А първият път.. това е нещо, за което мнооого мога да пиша, само искам да ти кажа, че няма защо да се срамуваш, че на 16 си още девствена. Моят първи път беше когато бях на 18. Сега вече съм на 23 години и в сексуалния ми живот е само той - първият. Не би ли искала и ти това? Да намериш специалния, с който да се почувстваш готова? Защо е нужно да спиш с 15 момчета, за да не ти се подиграват? Подигравай им се ти. Защото са толкова употребявани, че дори някога да срещнат 'специалния', няма да могат да го познаят и няма да изпитат тази наслада от секса, която ще изпиташ ти, ако изчакаш.
Анонимен коментира:
Покажи й колко много си влюбен в нея. Покажи й го няколко пъти. Ако и тя има чувства към теб ще се върне.
Анонимен коментира:
Откажи се. Щом те ревнува толкова много, значи не ти вярва, а щом не ти вярва няма смисъл да сте заедно. В една връзка доверието е много важно. А щом те унижава, значи не си заслужава.
Анонимен коментира:
Благодаря на всички за съветите!
Анонимен коментира:
Колко ограничен трябва да си, за да пожелаеш смъртта на някого? Ако вече имаш дете помисли си дали то не е копеле с родител като теб! Можеш само да разбереш ако ти се случи, е дано да не ти се случва никога. Пожелавам ти всичко най-хубаво. Чао