Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Към с, ами то се оказа не толкова трагично, както казват всичко отминава и времето лекува, всеки живее собствен живот, няма никакви задължения, мръсни чорапи :-) и свобода да правиш каквото искаш т.е. да живееш и да имаш лично пространство, така че мили дами не се отчайвате, главата горе животът продължава, имам деца до себе си, хубава работа, приятели. Това е май най важно.
Анонимен коментира:
Към Жоро, защо мъжете мислете че светът се върти само около секс?
Анонимен коментира:
Към потърпевша! май вие сте безхарактерна описахте собствената история,а аз поисках само съвет нищо друго, а вие като имате култура какво правите в този сайт? магии не правя а при гледачка попаднах случайно, но нямам намерение да се оправдавам,а вие бих те живели със човек който работи на два фронта? само заради това хладилникът да вие пълен? Аз съм жена с гордост и достойнство а и се осигурявам сама.Моите уважения че сте жена.
Анонимен коментира:
Няма мъже в БГ.напълно съм съгласна със коментари до тук.
Анонимен коментира:
Здравейте мила г-жо,да ви кажа аз съм в същото положение само че имам 28г брак,и моя съпруг в критическа възраст, не оправдавам и не обвинявам никого може и самите ние сме виновни всеки по своему, само искам да кажа, на тези жени които посегнали на чуждо, да им се връща със същото и да преживеят същото като нас за да видят как е, когато да те предаде човек на който си отдал всичко, и се грижел за него толкова години. Горе главата всичко минава времето лекува, успех.
Анонимен коментира:
Благодаря ти Мадлен, това и правя.Живея и се наслаждавам на живота.
Анонимен коментира:
П.П.интересно мие мила госпожо какъв е краят във вашата история? Ще ви кажа само че 90% мъже се връщат при семействата а останалите остават сами,иначе интересна любовна приказка, а това което той вие разказал за младежките год. за отговорност към дете, това е разказът на повече то мъже в критическата възраст, почетете малко за това, жените сме много наивни малко повече внимание от другата страна и мислим че вече звездите са наши.Жал ми е за жени които мислят само за себе си.Това което ви написах не само като жена но и като психолог.
Анонимен коментира:
към; рорема13; напълно съм съгласна със вас и ви пожелавам успех,и се радвам за вас, само че при мен е друга история мъжът ми е страхливец който не знае какво иска, страх го вероятно какво ще кажат другите, защото до скоро бях ме идеално семейство,и така работи на два фронта, само че ние т.е. негово семейство никой вече не го иска. това е дълга история която не зная дали ще има край това е накратко.
Анонимен коментира:
ееееее брей, всички сте тук големи психолози а самите сигурно по зле и от всичките споделящи, хората споделят проблеми и не им до правописни грешки, има една поговорка ; не съди та да не съдим ще бъдеш; иначе благодаря на всичките.
Анонимен коментира:
Аз прати ми на лично съобщение за да мога да ти кажа как стоят нещата.
Анонимен коментира:
благодаря ти Аз, така и правя.само при нас има едно но, ще ти го пратя на лично съобщение.
Анонимен коментира:
а така това да не става въпрос за съпруга ми аааааааа?
Анонимен коментира:
здравейте, при вас винаги ще бъде така,вие сте доменираща жена която знае какво е постигнала със собствен труд, и затова при вас има едно(АЗ),така ви възприемат и другите около вас, ще приемете нещата такива каквито са. Успех.
Анонимен коментира:
Една кучка докато не си вирне опашката,песа не отива при нея"...думи на баба Ванга ! Кучките са много,а какво би направила ако някоя вирне опашка на твоя пес,с когото живееш толкова време ??? това много ми хареса и го казва мъж браво!!!
Анонимен коментира:
към ваня изпратете ми на лично съобщение и ако искате може да по контактуваме там за да ви кажа аз какво правя.
Анонимен коментира:
а на мен ми е интересно що за мухлъо е ;МК; който на всякъде дава коментари, всезнайко по всякакви въпроси, вероятно е мъж който си няма друга работа?
Анонимен коментира:
благодаря на всички ви за подкрепа и съвети.