Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Здравей звездичка. Доста коментари са се събрали. Мила, не пропилявай живота си и здравето си да се чудиш и косиш защо си го направила. Както и друг бе коментирал по-рано - има причина това да се случи. Повярвай,когато разбереш къде нещата между вас със съпруга ти куцат, тогава ще разбереш и себе си как си могла да свършиш това. Звучиш ми като отдадена жена. Ако съпругът ти по някаква причина те е пренебрегвал в някакво отношение, било то с внимание, било то с липса на някакви ласки, мила дума, нещо - това е достатъчно ти да почнеш да търсиш внимание някъде другаде. Подсъзнателно ти търсиш това, което ти липсва вкъщи. Нека е много добър съпругът ти, нека ти е дал всичко, не е безгрешен и той, нито е перфектен. Понякога човек се губи, дори след толкова дълъг и успешен брак. Вероятно някъде в комуникацията между вас нещо се е пречупило или просто сте спрели да комуникирате. Повярвай ми - в една връзка винаги двамата са виновни, независимо кой повече или по-малко. Действията на единия провокират ответна реакция е другия - акт на нежност, думи, някакво друго действие. Не се коси за това, което си сторила, а разбери - това е ясен признак, че нещо между теб и съпругът ти липсва. Опитай да го откриеш, просто седнете и поговорете, поправете нещата. Не му споделяй за изневярата си. Ще го нараниш толкова много.. ако по някакъв повод той разбере, кажи му какво те е подтикнало да го сториш. И разбери - не си чудовище. Такива неща се случват, такъв е живота. Убедена съм, че ако съзнаваше ясно какво се случва в дома ти, в теб самата, нямаше при никакви обстоятелства да предприемеш тази стъпка. Когато човек има всичко от което се нуждае и иска, той не го търси другаде. Успех!
Анонимен коментира:
ама ти може всичко да искаш по твой тертип, ама не го ли обичаш за това, което е той?? за кво ти е да го променяш? нима не знаеш, че това ще бъде една от най-големите ти грешки?? и защо се съмняваш в него, след като сама казваш, че прави невероятни неща за теб, за вас? какво, на билборд да го пише всеки ден ли искаш? Имала съм връзка на такова разстояние, имала съм връзка и в пъти по-голямо разстояние, знам какво е! Разбирам, че сте млади и трудно устоявате на разстоянието, но не се поддавай, ей! Обичате се и това е само временно положение докато завършите. Ще се справите!
Анонимен коментира:
Ти добре ли си? Как ще се самоубиваш? Заради единия дрисльо дето не те е оценил ли? Или едните приятелки, които би трябвало да те подкрепят в такъв момент, а ги няма? Мила, нито нараняванията, нито мислите ще ти помогнат. Прозира доста неувереност в теб самата. Я се виж в огледалото? Кое е това прекрасно създание там? Нима не си ти? Нима не си ти господар на твоя живот? Като не ти обръщат внимание твоите приятелки им тегли една и ги забрави. Намери си нови. Опитай да поговориш с родителите си и им кажи, че техните непрестанни скандали те нараняват. И намери психолог. Няма нищо срамно в това да потърсиш такава помощ, а ти ОПРЕДЕЛЕНО имаш нужда от такава. Не защото си луда, както би казала сега, а защото имаш нужда да намериш себе си сред всичките разломки и разочарования, които таиш вътре в теб. Горе главата момиче!!! Не си сама!!!
Анонимен коментира:
Ако наистина искаш това, какво чакаш? Отиди в неговия град и поговори с него. Явно е, че той не се е чувствал уверен в теб, за да повярва толкова лесно на тези приказки. Заболяло го е със сигурност, че не си му споделила какво се случва у вас. Почувствал се е излишен, непотребен. Нормално е да поиска да замине за известно време, докато се уталожат нещата и се намери изход. Но явно е липсвала необходимата комуникация, затова го потърси и поискай да поговорите открито и откровено къде сте сгрешили, какво искате от живота си и двамата. Ако искате да сте заедно, ще стане, но трябва и двамата да се борите за това. Ако обичта ви е взаимна и искрена, тогава не виждам пречки това да се случи. Но определено трябва да поговорите. Когато един мъж се почувства неуверен и несигурен, той бяга като подплашено дете.