Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Обичам го и искам да си го върна ...

Обичам го и искам да си го върна ...

Обичам го и искам да си го върна ...
Запознах се с едно момче съвсем случайно ... Той е от друг град. В началото бяхме просто приятели. В последствие станахме повече от приятели .. Заради мен се премести в моя град ... Намери си работа, но месец след това го уволниха.

Дълго време след това не можа да намери никаква работа и започнаха проблемите със семействата ни ... Започнаха да ми поставят срокове или да си намери работа или да си тръгва ... Беше ми адски трудно да му кажа за това си мълчах ...

След известно време той разбра какво се случва. Свърза се с брат му и каза, че заминава при него за известно време ... Когато замина там обаче брат му и негов приятел започнаха да му говорят някакви глупости по мой адрес, а те дори не ме познават.

Скарахме се и скъсахме... :cry: От тогава почти не сме говорили ...

Моля ви, кажете ми какво да направя обичам го и искам да си го върна ...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Роза
Роза
02.09.2013 18:46
Ако наистина искаш това, какво чакаш? Отиди в неговия град и поговори с него. Явно е, че той не се е чувствал уверен в теб, за да повярва толкова лесно на тези приказки. Заболяло го е със сигурност, че не си му споделила какво се случва у вас. Почувствал се е излишен, непотребен. Нормално е да поиска да замине за известно време, докато се уталожат нещата и се намери изход. Но явно е липсвала необходимата комуникация, затова го потърси и поискай да поговорите открито и откровено къде сте сгрешили, какво искате от живота си и двамата. Ако искате да сте заедно, ще стане, но трябва и двамата да се борите за това. Ако обичта ви е взаимна и искрена, тогава не виждам пречки това да се случи. Но определено трябва да поговорите. Когато един мъж се почувства неуверен и несигурен, той бяга като подплашено дете.
1
0
Диана К
Диана К
01.09.2013 14:20
След като си е тръгнал и не е направил нищо след това какво очакваш...
0
3
цветелина илиева
цветелина илиева
01.09.2013 10:17
явно не държи на теб.
0
3

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: