Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Говорим за 802.11 мрежите. И от много време има 802.11а - това е 5.8 Гигахерца. За вредите е по-лесно да преставим напрегнатостта на електромагнитното поле в децибели. На пазара има рутери с мощност 1 ват = 30 децибела. Ако се върже към антена 24 децибела, то става сумарно 54 децибела. Това ако превърнем във ватове 54 децибела = 250 вата. Вие си смятайте това какво може да пречини на човека. Добрите новини са, че полето отслабва бързо с отдалечаването от антенката. Втората добра новина - имаме доста течности в тялото си, те поема негативите върхху себе си. Успех и не се шашкайте много, то накрая все от нещо ще се умре. Ако говорим за микровълните освен главоболие и рак друго не могат да ви причинят :)
Анонимен коментира:
Ако ще се топлим с електрическа енергия, решението е едно - термопомпа. От много време има такива е коефициент 4-ка и малко отгоре. Елементарна физика, успех.
Анонимен коментира:
Пичове и пички, направете си да ви е хубаво. Живота е прекрасен заедно.
Анонимен коментира:
Искам само да разговарям с някой... И се започва със съвети и споделяне на личния живот. Момиче, пожелавам ти успех и повече хубави емоции, с истински усмивки и живинка в сърцето. Само това, другото е на автоматика след него или заради него. Марин
Анонимен коментира:
Звездичка, изживяла си го, не се опитвай да го забравиш, ще живееш известно време с него. Живота продължава. И на мен ми се е случвало, живи хора сме, не сме в лабораторни условия. Разни коментари прочетох тук, твърде лесно е да нападаш, по-трудно да съпреживеш, емпатия му се казва. Горе главата!