Чувствам се толкова сама

Чувствам се толкова сама
Здравейте,
искам да споделя че се чувствам ужасно самотна. Липсват ми непринудени разговори, забавни вечери и всичко свързано с нови хора.

Живея в голям град, но някак си не мога да срещна подходящите хора за мен. Имам всичко, за което една жена може да мечтае, но ми липсват хората в живота ми. Искам просто да има с кого да разговарям.
Поздрави. [Още подобни истории тук]

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

angel
angel
01.03.2016 09:31
Всеки човек преминава през такива периоди от живота си! Не си първата, няма да бъдеш и последната, която изпитва такъв дискомфорт! Горе главата - това е временно състояние!!!Не изпадай в униние и не се самосъжалявай!
Движи се между повече хора, отдай се на интересите си,общувай, комуникирай, осъществявай нови запознанства и контакти. Не е задължително да разкриваш душата си пред всеки, но неусетно, в процеса на общуване ще се обогатиш, ще се почувстваш пълноценна и ще намериш нови приятели. А кой знае - напълно е възможно да срещнеш и любовта...
Усмихни се и продължавай смело напред! Живота те очаква)))
0
1
Елена
Елена
15.09.2013 17:04
Аз имах същия проблем преди време, след това започнах да тренирам. Покрай спорта се запознах с много нови хора(тренирахме заедно в спортната зала) и така си намерих приятели. По принцип съм много недоверчива към непознати но с времето се сближих много с тези хора. Започнахме да излизаме заедно, да си пишем и тн. Съветвам те и ти да пробваш нещо подобно защото общите интереси и като цяло спорта изграждат истински приятелства. :)
0
0
габриел
габриел
13.09.2013 23:26
Здравей,аз също като теб имах такава нужда да общувам с непознати хора,да се запозная ,да излязя с тях ,да се харесаме с някое момиче и т.н.За това лятото си взех отпуск и отидох сам на море,как ти се струва?отидох сам защото тогава щеш не щеш дори и да имаш някакви притеснения ще трябва да ги загърбиш и да потърсиш някакъв контакт.Запознах се с няколко момичета и всичките бяха любезни,изляэохме,с някои станах приятел във фейса,беше ми в плюс ,че отидох сам,ако бях с приятели може би нямаше да срещна никой.При теб ще е много лесно ,защото си жена и не е нужно да правиш първата крачка,мъжете са по-смели в това отношение и съм сигурен ,че ще имаш много нови запознанства.Успех и дано намериш приятели на които да имаш доверие,за мен това качество у човека е най-важно!
0
0
estrella
estrella
13.09.2013 18:57
здравеи отлично те разбирам ако искаш можеш да се сваржеш сас мен аз живея в пловдив това ми
0
0
...
...
12.09.2013 19:09
Не се притеснявай не си само ти. Преди около 3 години почнах да излизам с една компания, там и намерих приятеля си, но с никой от останалите не мога да споделя нещо по лично, да ги помоля за съвет или помощ. Просто не ги чувствам близки. Преди години моите така наречени най- добри приятелки почнаха да ме предават една след друго. Бях много наранена и може би все още не мога да се доверя на някой. Запиши се в някой клуб, в големитег радове поне имаш избор, а когато намериш хора със занимание като твоето, ще намериш и приятели. Успех :)
0
0
?
?
12.09.2013 18:37
Намери си "приятел под наем".
0
0
dobriq313
dobriq313
12.09.2013 07:10
Искам само да разговарям с някой...

И се започва със съвети и споделяне на личния живот. Момиче, пожелавам ти успех и повече хубави емоции, с истински усмивки и живинка в сърцето. Само това, другото е на автоматика след него или заради него.
Марин
1
0