Чувствам се толкова сама

Чувствам се толкова сама
Здравейте,
искам да споделя че се чувствам ужасно самотна. Липсват ми непринудени разговори, забавни вечери и всичко свързано с нови хора.

Живея в голям град, но някак си не мога да срещна подходящите хора за мен. Имам всичко, за което една жена може да мечтае, но ми липсват хората в живота ми. Искам просто да има с кого да разговарям.
Поздрави.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (12)

Изпрати
angel
angel
01.03.2016 09:31
Всеки човек преминава през такива периоди от живота си! Не си първата, няма да бъдеш и последната, която изпитва такъв дискомфорт! Горе главата - това е временно състояние!!!Не изпадай в униние и не се самосъжалявай!
Движи се между повече хора, отдай се на интересите си,общувай, комуникирай, осъществявай нови запознанства и контакти. Не е задължително да разкриваш душата си пред всеки, но неусетно, в процеса на общуване ще се обогатиш, ще се почувстваш пълноценна и ще намериш нови приятели. А кой знае - напълно е възможно да срещнеш и любовта...
Усмихни се и продължавай смело напред! Живота те очаква)))
0
1
Елена
Елена
15.09.2013 17:04
Аз имах същия проблем преди време, след това започнах да тренирам. Покрай спорта се запознах с много нови хора(тренирахме заедно в спортната зала) и така си намерих приятели. По принцип съм много недоверчива към непознати но с времето се сближих много с тези хора. Започнахме да излизаме заедно, да си пишем и тн. Съветвам те и ти да пробваш нещо подобно защото общите интереси и като цяло спорта изграждат истински приятелства. :)
0
0
габриел
габриел
13.09.2013 23:26
Здравей,аз също като теб имах такава нужда да общувам с непознати хора,да се запозная ,да излязя с тях ,да се харесаме с някое момиче и т.н.За това лятото си взех отпуск и отидох сам на море,как ти се струва?отидох сам защото тогава щеш не щеш дори и да имаш някакви притеснения ще трябва да ги загърбиш и да потърсиш някакъв контакт.Запознах се с няколко момичета и всичките бяха любезни,изляэохме,с някои станах приятел във фейса,беше ми в плюс ,че отидох сам,ако бях с приятели може би нямаше да срещна никой.При теб ще е много лесно ,защото си жена и не е нужно да правиш първата крачка,мъжете са по-смели в това отношение и съм сигурен ,че ще имаш много нови запознанства.Успех и дано намериш приятели на които да имаш доверие,за мен това качество у човека е най-важно!
0
0
estrella
estrella
13.09.2013 18:57
здравеи отлично те разбирам ако искаш можеш да се сваржеш сас мен аз живея в пловдив това ми
0
0
...
...
12.09.2013 19:09
Не се притеснявай не си само ти. Преди около 3 години почнах да излизам с една компания, там и намерих приятеля си, но с никой от останалите не мога да споделя нещо по лично, да ги помоля за съвет или помощ. Просто не ги чувствам близки. Преди години моите така наречени най- добри приятелки почнаха да ме предават една след друго. Бях много наранена и може би все още не мога да се доверя на някой. Запиши се в някой клуб, в големитег радове поне имаш избор, а когато намериш хора със занимание като твоето, ще намериш и приятели. Успех :)
0
0
?
?
12.09.2013 18:37
Намери си "приятел под наем".
0
0
dobriq313
dobriq313
12.09.2013 07:10
Искам само да разговарям с някой...

И се започва със съвети и споделяне на личния живот. Момиче, пожелавам ти успех и повече хубави емоции, с истински усмивки и живинка в сърцето. Само това, другото е на автоматика след него или заради него.
Марин
1
0
MK
MK
11.09.2013 22:25
Къде ги търсиш тези приятели, та не се намират? Разговаряй си с мен, аз явно само за кошче за душевни отпадъци и за домашни ремонти ставам... Ама не си падам по непринудени разговори. Или ще се говори нещо смислено, или няма да се говори.
Но сега сериозно, запиши се на някакви курсове, клуб по нещо, което те интересува, такива неща.
0
1
poli
poli
11.09.2013 22:19
Разбирам какво ти е.Имам дългогодишен приятел,с когото мога да споделя всичко, но ми липсва това да седна с някоя приятелка и да си поговорим по женски! По стечение на обстоятелствата всичките ми приятелки или са в чужбина, или просто прекъснахме с времето контакт. Но наистина с приятели се живее много по-добре! Пиши,ако искаш!
0
0
ммм
ммм
11.09.2013 14:59
Калиопа, съветите ти най-много да направят и зает човек като дамата по-долу самотен.
Мацка, моят съвет е да се обграждаш с хора, доколкото можеш. Например да се сетиш за някоя съученичка от основното, която не си виждала от n години, да излезете на кафе и да видите как върви животът ви. Или с някой друг стар познат.
Другият вариант е да се регистрираш в някой сайт и да намериш интересни хора от твоя град. Започвате да си пишете и, ако някой е симпатичен - излизате.
Иначе разбирам ситуацията ти - по-голямата част от приятелите ми са извън страната или в друг град. Близо до мен са все хора, на които нямам стопроцентово доверие и пред които трудно се отпускам. Обграждаш се с познати, запълваш си времето както можеш, и оставяш чувството за самота настрана.
0
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: