Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Това и направих, когато помислих прецених, че заслужавам нещо по-добро :)
Анонимен коментира:
Жалко, но наистина който може трябва да се спасява. В България става непоносимо за живеене. Всичко в тая държава куца, а най-лошото е че няма изгледи да се оправи, а точно обратното.
Анонимен коментира:
За пенсия дори майка ми не смее да си помисли та аз ли?
Анонимен коментира:
Аз също имам проблем със стрийте и аз като теб и много други имах страхотни комплекси, но всичко отминава. Все пак на мен личната ми лекарка ми беше казала всяка вечер да се мажа със свинска мас, има ефект ако се започне още в началото на появяването. Моите са по дупето и вътрешната част на бедрата, а и от слънцето станаха по незабележими. Пробвай нищо не ти пречи, знам че не е особено приятно, но все пак. Недей да плачеш, защото почти няма жена, която да няма стрий и с времето няма дори да ти правят впечатление ;)
Анонимен коментира:
Докато четях историята ти се замислих как е възможно да има такива хора, да унижават, да се подиграват, а още по-лошото е че дори от родителите си не срещаш подкрепа. Моя съвет е колкото и глупаво да им се стори на някои намери фирма/агенция и замини има за бране на плодове има квартира и храна подсигурени. Тука в България явно не можеш да очакваш нищо добро. Трудно е знам, но мисля че това за теб е най-добрия вариант. Там също има напрежение, но поне никой няма да те унижава хората са с друг манталитет, по съпричастни са. Положението ти е ужасно и това от което имаш нужда, за да се оправиш е спокойствие от там нататък всичко едно по едно ще се оправи. От сърце ти желая късмет и дано всичко да се оправи.
Анонимен коментира:
Аз нямам деца, но ще се поинтересувам тъй като една моя приятелка има деца и ако не ги е дала на някой ще помогнем. Това, което правите за тези деца и вашата приятелка е прекрасно. Радвам се че все още има хора готови да помогнат... :)
Анонимен коментира:
Аз го потърсих, но нямаше значение. Както и да е аз приключих вече, този човек вече не е част от живота ми. Да имах хубави моменти с него, но няма да му се моля.
Анонимен коментира:
В момента той е с друга, а аз намерих друг човек, човек който не иска просто секс. Той е едно прекрасно момче, което определено си заслужава повече. Той в момента се е отдръпнал от всички, настоящата му не му дава дори с приятелите му да се вижда. Това не е никакъв мъж щом загърбва приятелите си от детинство, щом тотално изолира всички и още повече щом позволява една 16 годишна да го командва. Аз с този човек вече нямам какво да си кажа. :)
Анонимен коментира:
Ако е страх точно той ще му изиграе лоша шега, а и да ме потърси аз вече не бих го допуснала до себе си. На мен ми трябва човек с характер трябва ми мъж който не се страхува от чувствата си и не се опитва да избяга от тях.
Анонимен коментира:
Ако наистина се харесвате хич да не ти пука кой какво ще каже. А и защо да си никоя бе мила? Защото той е ''популярен'' и с какво? Не си пропускай шанса заради хорското мнение щом се харесвате дайте си шанс, хич не го мисли.Следвай мечтите си бори се за това което искаш, но никога не се влияй от хората, това ще ти изиграе лоша шега. Желая ти успех с момчето, а и в училище ;)
Анонимен коментира:
Вал, аз вече си взех поука, чувствам се объркана, но все пак няма да се даваме нали ;) Той ще ми остане един красив спомен, но и добър урок който трябва да помня добре, за да не страдам пак :)
Анонимен коментира:
Благодаря на всички за съветите, част от тях ми бяха от голяма полза. На тези които ме определиха като ''кифла'' искам да кажа едно..няма безгрешен човек, а и съм на 21 години. Човек се учи от грешките си макар че аз не бих го нарекла грешка. С това момче съм имала невероятни моменти, карал ме е да се усмихвам толкова пъти за времето в което бяхме заедно.Все пак ако ни е писано да сме заедно ще сме, не мога да се измъчвам цял живот с въпроси. То нали хората са казали любов с любов се забравя та и при мен така. Когато най-малко очаквам всичко да се подреди както трябва. :)
Анонимен коментира:
хаха този не е Евгени, но явно имат нещо общо въпросните господа.
Анонимен коментира:
Ивайло, повяравй не чувствам липса на внимание и ще ти кажа, че през времето а и в момента не се виждам (чукам) с друг. Ако искам мога друг е въпроса, че си имам някакви принципи и да може и да съм сгрешила по един или друг начин, но това не мисля, че ме прави к**ва. Колкото до момчето той ме търси и се интересува от мен и живота ми не отричам, че аз също се интересувам от него, но не съм пращала приятели да разпитват.