Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Здравей,аз съм Анжела и съм на 12 год. Аз също гледам анимета! Има едно аниме Наруто което гледам от 5-6 годишна сега всеки четвъртък излиза нов епизод за мен наруто не е просто аниме и не мисля че ще спра да го гледам дори когато свърши ,за мен наруто е много повече от аниме....незнам как да се изразя но всякаш някък съм свързана с него! Гледам и други анимета като Фейри тейл и Браве 10 ! Хората които не гледат анимета не разбират огромната разлика между аниме и анимациа единственото нещо което ги свьрзва са имената и че са нарисувани ,ама колко различно са нарисувани не е истина! Точно тези хора които ти се подиграват не разбират тази огромна разлика между аниме и анимациа. Ти си още на 13 като се замисля че има хора на по 30г. които гледат анимета! Казвам че трябвя дя се гордееш с това че гледаш анимета а не да съжаляваш! Моите приятели знаят че съм манячка на тема наруто и че гледам анимета ,но това не е променило нищо.
Анонимен коментира:
този коментар под моя съм го писала аз но не си бях влезнала в профила и за това си написах името и за там където в долния коментар пише да види и другият ми коментар не се пиша Анжела ,а както се пиша сега!
Анонимен коментира:
Здравей,аз се казвам Анжела.. на 12 съм и съм манячка на тема Наруто.Това аниме буквално превзе ума ми и не мисля че ще спра да го гледам ,дори когато свърши,гледам го от 6-7 годишна.За мен Наруто е много повече от аниме!!! Гледам и други анимета като Фейри теил и браве 10,приятелите ми знаят че гледам анимета рно това не е променило нищо! Тези които гледат анимета знаят огромната разлика между аниме и анимация! Ти си още на 13 ,като се замисля че има хора на по 30 год. които гледат анимета! тези хора които ти се подиграват не разбират разликата на анимето и анимацията!!! Казвам че трябва да се гордееш с това че гледаш анимета!!!