Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Харесвам анимета и си имам свой умствен свят

Харесвам анимета и си имам свой умствен свят

Харесвам анимета и си имам свой умствен свят
/img Здравейте казвам се Елена (с прякор матрица)на 13 години от Велики Преслав. Всички ми се смеят, че гледам анимации на тази възраст и все ми повтарят "Няма ли да пораснеш". Имам си умствен свят в, който си представям, че се виждам с аниме герой с, който се обичаме.

Това ми помага да приема реалността, но и боли когато ме наричат луда. Пробвам да съм себе си и да не обръщам внимание на другите . Имам и близки, който са до мен, но те не знаят за всичко това.

От дете съм с детска церебрална парализа, но в лека форма. От всички тези думи една усмивка не мога да покажа. Моля ви за помощ как да се справя. За мен всеки съвет е една усмивка. Ще съм ви благодарна до края на живота за ценния съвет, който сте дали. БЛАГОДАРЯ ВИ.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (30)

Изпрати
Петя
Петя
04.08.2014 12:13
спокойно аз съм на 14 и също гледам анимета и си имам свой умствен свят класа ми знае и не ми си подиграват напротив някои от тях също започнаха да гледат недей да се притесняваш аз лично страшно много обичам анимета и няма заради някой друг да спра бъди себе си недей да им обръщаш внимание ;)
0
0
Рис
Рис
27.04.2014 13:33
Когато някой е различен е изрод, знам и аз съм така, не се занимавай с тях! ;)
0
1
69
69
24.12.2013 18:07
аз съм на 34 и всяка сутрин ставам в 6 и гледам анимация така че няма от какво да се притесняваш
2
0
МАРИЯ ТОДОРОВА
МАРИЯ ТОДОРОВА
18.11.2013 05:06
ЗДРАВЕИТЕ
АЗ СЪМ НА 35 Г
И СЪМ ВСЕ ОЩЕ ЛУДА ПО-АНИМАЦИЯТА
НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАИТЕ ЧЕ ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ СЕ ШЕГУВАТ
А И ТЕ ГО ПРАВЯТ НАРОЧНО
ВСЕ ПАК ВИЕ ВСИЧКИ СТЕ ДЕЦА
ГОРЕ ГЛАВАТА И ПРОДЪЛЖАВАИТЕ ДА ГЛЕДАТЕ АНИМЕ
ПОЗДРАВ ОТ МЕН
2
0
Desislava
Desislava
11.11.2013 20:06
Аз съм на 23 и гледам анимета и изобщо не се срамувам от този факт. Всеки е свободен да гледа, слуша,, чете, мисли и прави каквото му харесва. Просто не давай на никой обяснения за живота си. "Овцичките" си мислят, че като не си по "модата" или не се вписваш в общоприетите норми, а иначе казано в "еднаквостта" си луда! Това въобще не е така и трябва да се радваш, че си имаш индивидуалност, а че не се водиш от общата маса и от колективното мислене. Така, че усмихвай се! Пращам ти много усмивки и се радвам като/ако прочетеш коментара ми да се усмихнеш и ти. :)
1
0
JJ
JJ
21.10.2013 15:41
Миличка, да знаеш как ме накара да се усмихна :) Така, на 25 съм. От ...не помня дали 8-9 клас беше, гледам анимета...продължавам да гледам анимета. В университета записах допълнително японски, защото просто ме влече. Слушам азиатска музика от доста години насам. Разширих интереси те си и към японското игрално кино, после към корейското. Запалих приятелките си по същото, а повечето са и по големи от мен.
Смятам да запиша магистър по междукултурни комуникации - това сигурно нищо не ти говори в момента, но искам да изтъкна факта че от аниметата се запалих и по чуждите култури, което смятам да превърна в професия.

Какво искам да ти кажа с това - да не те е срам от хобитата ти! Нека не те е срам от нещото което ти помага да минеш през деня, независимо какво е то. А до колкото знам има доста голямо "фен азиатско общество" в България, повечето от тях са на твоята вързраст. Ако няма с кого да си приказваш за това от приятелите ти в училище, та то определено има по мрежите.
Ако толкова много ти се смеят, просто не им споделяй, не е нужно да е споделено, за да е интересно
Не си сама, и не си луда, ако ти си, то аз съм много тежък случай ;)
1
0
ivanina
ivanina
15.09.2013 20:49
Здравей, казвам се Иванина .Ако ще те успокой това аз съм на 16 години и до ден днешен гледам анимета и рисувам.Не ме е срам от това което съм и никога няма да ме е срам. Аниметата и въображаемият ми свят са всичко за мене , аз без тях не мога да живея искам и ти да се гордееш с това което си.
2
0
Anjela
Anjela
11.09.2013 11:15
Здравей,аз съм Анжела и съм на 12 год. Аз също гледам анимета! Има едно аниме Наруто което гледам от 5-6 годишна сега всеки четвъртък излиза нов епизод за мен наруто не е просто аниме и не мисля че ще спра да го гледам дори когато свърши ,за мен наруто е много повече от аниме....незнам как да се изразя но всякаш някък съм свързана с него! Гледам и други анимета като Фейри тейл и Браве 10 ! Хората които не гледат анимета не разбират огромната разлика между аниме и анимациа единственото нещо което ги свьрзва са имената и че са нарисувани ,ама колко различно са нарисувани не е истина! Точно тези хора които ти се подиграват не разбират тази огромна разлика между аниме и анимациа. Ти си още на 13 като се замисля че има хора на по 30г. които гледат анимета!
Казвам че трябвя дя се гордееш с това че гледаш анимета а не да съжаляваш! Моите приятели знаят че съм манячка на тема наруто и че гледам анимета ,но това не е променило нищо.
0
0
Anjela
Anjela
11.09.2013 10:51
този коментар под моя съм го писала аз но не си бях влезнала в профила и за това си написах името и за там където в долния коментар пише да види и другият ми коментар не се пиша Анжела ,а както се пиша сега!
0
0
Анжела
Анжела
11.09.2013 10:41
Дисни! Ти май не разбираш че аниметата имат огромна разлика от анимацийте , анимето няма абсолютно нищо общо с Финияс и Фърб което дават по дисни т'ва вече си е анимациа (Детско)такаче не можеш да сравняваш аниме с някакви триъгълници и четириъгълници с очи! вземи и гледай аниме и ще видиш огромната разлика!

Отдолу имам още един коментар! ако се заинтересуваш от разликата между аниме и анимация коментара ми може да ти подскаже нещо!
0
0

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 9
53
45
31
20
10
Дай твоята оценка: