Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Диетична....с уговорки. Но НЕ Е КЕТО!!!!!!!!!!!!!
Анонимен коментира:
Госпожо Матева! Кето диетата е използвана от хора със здравословни проблеми. Подвеждащи рецепти като вашата могат да навредят на здравето им. Съвет: не се занимавайте с теми, които не са ви ясни.
Анонимен коментира:
Защо лъжете хората? Не е никакъв КАРАМЕЛ, защото няма карамел!!!! Напишете си, че е печен млечен крем с яйца. И за диабетици се добавя мазнина (сметана)? Добавете и заахар, че да ги довършите!
Анонимен коментира:
Lasse Matberg си е ЛАСЕ а не Лейс. Името му се произнася по-скоро ЛАСА. Норвежкият език няма правилата на английския език. Има си свои правила : Оле Гунар Солскяер е Уле Гюнар Сулшар , ИВАР от сериала "Викинги" не е Айвар. Ерлинг Хааланд е Арлин Холан и т.н. Професионалистите журналисти е добре да си направят труда и да проверят, иначе е смешно.
Анонимен коментира:
Ако твоят човек е свестен във всичко друго, то трябва да пробваш да говориш с него за проблема. Ти също трябва да направиш компромиси (ако той заслужава). Сексът не е само "това в онава", опитай секс играчки . нека да ги използва, докато ти почти свършиш, а финала да е с него. Подражавай на порноактрисите, щом човека ти е заразен от тази напаст- порното. Обясни му, че е ужасно за теб да не получаваш оргазъм, след като си била възбудена. Попитай го как би се чувствал на твое място-всеки път да го прекъсват преди еякуляция и да не получава оргазъм. Но ако въпреки всичко сексът не се получава, разделете се.
Анонимен коментира:
Брашното е възможно най-гнусният сгъстител за млечен крем. Нишесте - пшенично, царевично, картофено, всяко е по-добро. Също и желатин.