Сексът не ме задоволява! Това повод за раздяла ли е?

Сексът не ме задоволява! Това повод за раздяла ли е?
Моят проблем, ще се стори за много от хората смешен и забавен, но това все повече ме мъчи и ме кара да се замислям за раздяла с мъжът до мен. Много искам да чуя мнението и на мъжкото население, защото половинката ми, ме кара, дори ме нарича луда, защото си искам моето.

Проблема е че той свършва много, ама много бързо. Гледа постоянно порно, дори се унижавам по време на секс, той да гледа порно за да получа 5 минути удоволствие.

Иначе, той гледа да си задоволи своя нагон, а, аз как да ви обясня винаги след секс получавам главоболие и някакви неприятни тръпки по тялото.

Правих опит да поговорим с добро, той става нервен, скарах се с него, започнах да получавам, що годе свестен секс, но след известно време пак си гледа само неговите нужди да си задоволи. Правя опит по време на секс да му давам това, което на него му харесва, пренебрегвам моите желания и нужди, ама се чувствам ужасно нещастна и зле психически.

Той, в последно време започва да говори че иска деца, а аз не си представям живота ми с такъв тип партньор .

Моля ви за съвет! Сексът в една връзка, ако го няма дали е повод за раздяла? Наистина ли вината е в мен, че искам секс като от сапунени сериали, както той се изрази.

Много ви моля, не ми се смей те.

Благодаря!

Коментари (4)

Изпрати
Banshi
Banshi
08.03.2020 16:38
Ако твоят човек е свестен във всичко друго, то трябва да пробваш да говориш с него за проблема. Ти също трябва да направиш компромиси (ако той заслужава). Сексът не е само "това в онава", опитай секс играчки . нека да ги използва, докато ти почти свършиш, а финала да е с него. Подражавай на порноактрисите, щом човека ти е заразен от тази напаст- порното. Обясни му, че е ужасно за теб да не получаваш оргазъм, след като си била възбудена. Попитай го как би се чувствал на твое място-всеки път да го прекъсват преди еякуляция и да не получава оргазъм.
Но ако въпреки всичко сексът не се получава, разделете се.
2
0
dd13
dd13
06.02.2020 15:39
Близостта, интимността и секса. Чувството да си желан и търсен, да даваш и получаваш удоволствие, грижа. Все нормални и човешки неща. За мен лично секса някак е мотивиращо средство, след хубава и пълноценна нощ ми върви и в работа, и във всичко. Важно си е. има ли жена, която да не се радва на внимание от партньора й, даже и на малките ежедневни закачки, едно нашепване на ушенце колко е хубава и привлекателна, може и тайно докосване по дупето. Хубав ден
3
0
Криси Черникова
Щом сте поговорили с него и нищо не се променя, а вие се чувствате зле във връзката, според мен е повод за раздяла. Обяснете на партньора си, че ситуацията е ужасна за вас и ви подтиква към размисли за раздяла. Ако и това не помогне, може би трябва да потърсите щастието на друго място.
5
0
Rositsa Ivanova
Rositsa Ivanova
27.01.2020 14:13
Tи сама си каза...постоянно чувство, че си нещастна, зле психически, главоболие...здравата връзка не трябва да е такава и партньорът ти трябва да може да сложи и теб на първо място
5
0

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: