Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Аз самия съм в така ситуация драга г-це :) Повярвай ми .. той не го прави нарочно , а просто е разбрал , че няма достойни приятели които негови които да заслужат твоето внимание , за това не излизате с тях ;) Това е самата истина на този твой отговор колкото и странно да звучи това :) И въпреки това успех ;)
Анонимен коментира:
Голям съвет давате Драги (господин или госпожа какунчи)... Как може да замениш един човек с друг се питам аз :) По принцип сънищата са неща които са ти се случили , ще се случат (не се знае с кой човек) или са били реалност но някъде другаде,но със сигурност или са се случили или ще се случат :) Това е един вид изживяване на предишната ти ти връзка .. За съжаление или не никой не може да си контролира съня :)По добре да изживееш едно нещо сънувайки го от колкото да се мъчиш и страдаш :)
Анонимен коментира:
Искам да Ви кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички , някои от съветите които сте написали в момента се опитвам да направя , малко е трудно но почти става , но и приятелите ми имат пръст в тая работа . Добре , че са те .. разбрах поне , че имам малко приятели но за сметка на това Истински :) Още веднъж Благодаря :)