Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Не се учудвам, че повечето хора писали коментари те съветват да напуснеш България колкото се може по-бързо. Наистина е факт, че млади, способни хора не успяват по никакъв начин да се реализират в държавата ни. Аз избрах да уча в чужбина и четейки твоята, а и много други истории все повече се убеждавам, че няма смисъл да се връщам някой ден. Най-добре е да премислиш и ако смяташ,че можеш да изтърпиш началните трудности, които са неизбежни, рискувай и замини. Нищо не може да те предпази от разочарование където и да си, но някак си тук има повече надежда. Успех!
Анонимен коментира:
Моите съболезнования мило момиче :( :( и моят тати е шофьор на камион и не искам и да си представям какво си изживяла. Гордей се с него ,че е поел такава стъпка да е далече от семейството си,за да осигури по-добър живот.Мога да ти кажа,че хората които ти се подиграват те са без бащи,невъзпитани от никого,кой баща би си възпитал детето така!!??Ти си много повече от тях и си имаш твоя тати който те пази и винаги ще е с теб. Успех с момчето и бъди сигурна че по-разхайтените не могат да ти стъпят и на малкия пръст и ще ти завиждат един ден като си намериш стойностно момче,за което те само биха си мечтали.
Анонимен коментира:
Съжалявам ,линкът не се е постнал ,а исторята си струва. :)
Анонимен коментира:
Моят съвет ще е подобен на другите.Най-важното е да си искрена със себе си и да си отговориш честно на въпроса дали го обичаш.Ако е така действай,искрен разговор за това как се чувстваш и той ще те разбере защото е свестен мъж.Иска да си щастлива ,за това трябва да му обясниш какво ти е нужно(не само пари с които се опитва да изкупи времето което не прекарва с теб). Може би и той се е поизгубил малко покрай работа ,задължения и прочие.Припомни му миналото,щастието...съблазни го отново.Явно работата му е тежка ,за това бъди му опора но му покажи също,че има и друго освен работа.За да успеете да съхраните отношенията сте нужни и двамата! Прочети и тази история: Успех и не се предавай :)
Анонимен коментира:
Не слушайте мнението на хора неуспяли да научат френски.Да,труден език е,но ще им е по-полезен от руския. Щом учителката ви по френски не е уволнена и си работи значи не е правилно да налагат на децата един или друг избор.Все пак това е ЗИП и е ТЕХЕН този избор. Говорете с ръководството ако не ви разберат отпишете децата от училището,защото им отнемат избора и спъват обучението им. Мисля ,че биха ви обърнали внимание ако заявите ,вие родителите,че половин клас ще се отпише от училището.
Анонимен коментира:
А дали не си леко трол ,вкарал се във фантазията си.Самият факт ,че им използваш имената....
Анонимен коментира:
В живота често се случва така ,че тези които от никой са станали някой се самозабравят и по този начин за жалост нараняват много хора покрай себе си. В твоята ситуация е хубави ,че ти не преставаш да го обичаш,макар и променен. Показвай му колко го подкрепяш,колко се гордееш с него,с успехите му,говори му.Ако е мъж на място ще те оцени и няма да те остави да се съмняваш в любовта му. Може за момент да спреш да му обръщаш внимание,не го търси,дай време и на себе си.Дано да усети липсата ти,да те оцени и да спре да лети в облаците. Успех :)
Анонимен коментира:
Разбирам перфектно ситуацията ти.И аз бях така на твоите години,учех си ,излизах разбира се ,но с момче спах чак като станах на 19,за нищо не съжалявам. Сега следвам в друга държава,а тези които ми се подиграваха когато бях на 16 сега не са постигнали нищо от това което аз съм постигнала.Имам прекрасна връзка с момче (той ми е вторият).Така че смело напред и не се съобразявай с никого,понякога хората са много злобни и жестоки,но когато ти постигнеш твоите успехи след време ще ти се умилкват и ще те молят за услуги като първи приятели ;)
Анонимен коментира:
Хората са различни,но защо смятате ,че това са тайни които те крият? Например мъжът на жената,спомената от вас със сигурност знае с какво бельо е,а и да не знае ще разбере когато жена му се прибере.А приятелите на шофьора сигурно знаят,че той е почитател на класическата музика и му подаряват дискове,за да ѝ се наслаждава докато си върши работата,макар и потен и мръсен (шофьорският занаят, за жалост не позволява перфектна хигиена и коментари от рода на " това е кощунство за изкуството" не са на място). Идеята ми е ,че който трябва да знае вашите навици и предпочитания ги знае.А за другите вие сте просто един страничен човек ,когото не го засяга кой какво бельо е сложил днес или каква музика обича да слуша. Вашите наблюдения са интересни,но не си мислете ,че сте открили голяма тайна-хората имат тайни и нищо не е такова каквото изглежда.ДА,всеки е различен и светът на всеки е различен. Звучи като нападка,но не е ,извинете ако коментара ви се струва леко жлъчен.
Анонимен коментира:
Опитай да помислиш за хобитата им.Какво обичат да правят. Аз на моята майка винаги ѝ подарявам нещо свързано с домакинството защото обожава да готви ,да е в кухнята.А за баща ми,пак по същата система,той много обича коли,професията му е шофьор и съм му взимала разни неща които да си ползва. Нямам възможност да подарявам скъпи подаръци за жалост,но и по нещо малко винаги ги радва :) Така че важното е да вложиш от себе си ;) успех