Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
А ако не му дойде времето? По принцип не е хубаво да се затваряш в себе си знам го защото аз съм точно такава. В училище другите си говорят на разни теми по групички а аз си стоя мирно и тихо на мястото и зяпам небето през прозореца.Точно щото се затварям все в нас затова нямам много приятели и не контактувам много. На 17 съм а още не съм имала приятел.И аз чакам и мечтая той сам да дойде и да ме намери. Но не е това начина. Казвали са ми че ако продължавам така до никъде няма да я докарам.Така че и ти не постъпвай така.Не се затваряй.
Анонимен коментира:
Ако не можеш дори и дума да продумаш напиши го. Обясни и защо се държиш така. И земи се стегни малко.
Анонимен коментира:
Според мен ти завиждаш. Дори и да е несъзнателно. А и не знам за теб но според мен тези момичета не са ти истински приятелки.Те те използват.
Анонимен коментира:
Първо:Ако е държал на теб надали нямаше да иска да бъдете само двамата. Второ:Бил е пиян и е решил да се направи на интересен пред приятелите си. Трето:Не е трябвало да отстъпваш толкова лесно. Моето мнение:Поговори с него и ти реши как да постъпиш според това дали е искрен или не. Ако решиш да останеш с него обаче имай едно наум. Ако се случи отново нещо подобно просто го зарежи.
Анонимен коментира:
Не си струва. Няма нищо лошо да си изкарваш хляба с пеене.А и казваш че е по малък.Значи според мен той не знае какво иска.
Анонимен коментира:
Ти си си изтървал шанса.Не може да се държиш така и да очакваш момичето да те търпи. Дори и на най доброто и истинско момиче рано или късно ще му втръсне да страда по такъв гадняр. Научи се да оценяваш това което имаш.Остави момичето да бъде щастливо с другия. Но няма да е лошо другия път като се засечете да поговорите за всичко това. Така и на двамата ще ви олекне и ще ви се изяснят нещата.
Анонимен коментира:
Не се опитвай да си като другите.Аз по принцип винаги попадам на момчета които искат само секс и са някакви женкари. И винаги се питам няма ли поне един свестен и различен.Не се променяй.Просто опитай да се отпуснеш малко и всичко ще се нареди.
Анонимен коментира:
Не се тревожи че са те отрязали щом са го направили значи не са за теб.Не го мисли и се занимавай със своите си интереси. А си и още млад има време докато си намериш момиче.
Анонимен коментира:
Няма нищо лошо в това да харесваш момчета.Само не знам защо вашите са се държали толкова ужасно.Не са постъпили добре само това знам.
Анонимен коментира:
Не се тревожи всяко нещо с времето си. Аз съм на 17 и още не съм имала гадже а ти се вайкаш още на 14. Просто бъди естествен. Има време да си намериш гадже.
Анонимен коментира:
Има няколко варианта според мен Първо:Кимаш; съгласяваш се с нея и после си правиш каквото си знаеш Второ:Казваш и какво мислиш за нейните наставления и че можеш и сама да решаваш Трето:Да си намерите друго жилище защото за мен едно семейство трябва да има уединено място само за тях си а не да ти се месят в делата всеки път
Анонимен коментира:
Не си случила на свестен човек. Не е трябвало да се омъжваш за него а още по малко да забременяваш.Но вече е станало. Аз на твое място бих се изнесла.Или седнете и поговорете.Попитай го защо се държи така; какво си иска от теб; как мисли да продължавате така и тн.Разговорите винаги помагат а ако ли не изнасяй се.Щом ще се държи така явно не те обича наистина.