Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Видях, че някои са написали доста груби коментари на момичето. То има нужда от съвет, според мен дори сама осъзнава, че се е влюбила заради подаръци, ресторанти и т.н. Но това е нормално, ако цял живот не е получавала такова внимание, чувала е за принца на бял кон. Бързо обаче е осъзнала, че не трябва да вярваме на тези, които свалят звезди с думи. Според мен най-правилно е да направиш аборт, въпреки че съм от хората, които са много против това. Предполагам, че още си млада, щом си се вързала на този човек. По-нататък ще срещнеш някой, който няма да ти пълни главата с празни обещания, а ще доказва любовта си. Забрави за този измамник и лъжец ;)
Анонимен коментира:
Аз също бях със сравнително едър бюст и така до преди 1-2 години. Не знам какво му стана, но без да отслабвам или да съм раждала, сега е по-малък. Не много, но си личи. На 23 съм. Изчакай и след няколко години, когато родиш деца, ако ти пречи и имаш проблеми с гърба, можеш да направиш операция :)
Анонимен коментира:
Спокойно, момче! Аз искам да те успокоя. Когато се сгаджосахме с моя приятел, той беше девствен и на 20. По-късно, когато станахме по-открити един към друг, той сподели, че много се е притеснявал какво ще си помисля, но от женска гледна точка - това говори само позитиви за него.
Анонимен коментира:
Здравей! Моят съвет е подобен на някои от останалите. Според мен трябва да се забавляваш, да имаш самочувствие. Купи си нови дрехи, гримове. Това винаги радва жените и им вдъхва самоувереност. Ако имаш възможност смени обстановката, ходи в нови заведения с приятелки и приятели. Не мисли само за това, че си търсиш гадже. Радвай се на свободата си и той ще се появи, когато не очакваш :)))