Сваляше ми звезди, забременях и разбрах, че е женен и има 3 деца

Сваляше ми звезди, забременях и разбрах, че е женен и има 3 деца
Снимка: ezine.bg
Незнам как да почна, всичко е като някакъв лош сън, само че в тази история аз съм главната героиня за жалост. Преди четири месеца започнах да излизам с един мъж, към когото нямах никакви намерения, освен едно приятелство. Аз съм българка, той турчин, дори не можехме да си говорим, освен, ако някой не ни превеждаше.

Аз съм принципен човек, казвам нещата точно и ясно, без заобикалки. Не исках да има нищо общо между нас, само че той се влюби в мен и така два месеца , без да му обръщам никакво внимание, докато един ден разбрах, че съм се влюбила в него. Той пътуваше постоянно, виждахме се за по няколко дни в месеца и така.

Подаряваше ми разни неща, дрехи, бижута, водеше ме на ресторанти, докато един ден не забременях. През цялото това време го питах , дали има семейство и той ми казваше, че няма. Сгодявал се е, но само до там. Писах му съобщение, че съм бременна, а той ми отвърна, че няма проблем. ще ме заведе на доктор.

Мислех да задържа детето, като бях сигурна, че много ще се зарадва, като научи, но уви, стана обратното. Обади се на моята приятелка и и каза, че той непрекъснато пътува, че не може постоянно да бъде с нас и че не мога да задържа детето. Просто за момент всичко се преобърна в мен, чувствах се толкова унизена, смазана.

След няколко дни дойде в България и се срещнахме, каза, че има една жена и три деца и не може да ги остави, просто ми съобщи, че сама ще гледам детето, ако го родя, било по-добре да го махна, а ми каза, че не е обвързан и му повярвах.

Върнах му всички подаръци и му казах, че не искам да имам нищо общо с лъжец и така. Има и още но, за сега това пиша само.

Рейтинг

4.1
Общо 7 гласували
5 4
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (38)

Изпрати
Петя
Петя
09.08.2016 16:32
Минала съм по този път преди 39години. Не ти трябва нито турчина, нито детето. Не се занимавай с глупости да го търсиш и да го съдиш. Хората отдавна са казали...не питай старило, питай патило. Сега съжалявам, че не се отървах навреме от всичко. В този скапан живот няма място за сантименталности и емоции. Ще ти е трудно, но вярвай ми ще забравиш и ще си устроиш живота много по-добре. С дете ще си белязана и никой няма да ги приеме истински...да не говорим, че като изчезна любовта и теб ще те гледат накриво. Успех!
5
0
Ели
Ели
21.12.2015 21:43
Ако искаш да го задържиш детето и ако имаш възможност да го гледаш и родителите те подкрепят и помагат,защо да го махаш?От друга страна това са изпитания в живота ти и ще имаш още много трудности.Ще срещнеш любимия човек и ще си създадете прекрасно семейство и деца и подкрепа за цял живот.Имаш избор!
1
1
гадинНуЧестин
гадинНуЧестин
11.06.2015 15:27
муаххахаха яж резания ковроооо!!! И отивай на социален пакет са като всичките ти цигански сестри!!!
5
10
хохохо
хохохо
14.05.2016 18:37
Ти си голям кретен. Научи се да пишеш, недорасляк!
3
1
nora
nora
09.05.2014 05:12
Турчин е, не може с една жена, сега е късно за съвет
7
4
ники
ники
06.03.2014 19:49
Запази детето,мъжът го осъди за издръжка и редовно и за всичко му искай пари,не ги жали и без излишни скруполи да си плати за гяволъка мишока.кураж и успех детето е дар божи
23
2
дороти
дороти
26.01.2014 03:02
Момичето търси съвет не укори.Слушай миличка,детето си е твое и сама решаваш.Не мисля,че ще те изостави ,ако задържиш детето.За турците,любовта към децата е безгранична
7
5
земният
земният
07.01.2014 13:01
Другия път не гледай нагоре те звездите са били винаги високо
2
6