Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Едно не разбрах съгласи се да се подложи на детектора после имаше условия които искаше да бъдат изпълнени. Изпълниха условията които искаше и накрая отказа защото било Бойкова работа... Не ми се стори много искрено това което видях и той каза. Можеше да си спести тази излагация като беше отказал още в самото начало :)
Анонимен коментира:
Тези от Вип Брадър дадоха толкова пари за появата на Памела Андерсън сега за Парис Хилтън които не впечатлиха кой знае колко публиката.. а има толкова много бедни и нуждаещи се хора в тази страна но кой ли мисли за тях? важно е рейтинг да има на предаването и после хората да цъкат СМС-и че да могат да си върнат похарчените парички че догодина пак да има реалити ;)
Анонимен коментира:
Поне да бяхте написали по-долу правилно фамилията на Стойко Сакалиев какво е това Сакалив за улеснение да бяхте написали Сака и готово :D
Анонимен коментира:
Аз все си мисля че тези който плюят Лияна много и завиждат. То се вижда че има интерес към нея от страна на Мариян и Тервел като гледам и Пламен има някакъв интерес ама стой на страна. И НЕ ТЯ целуна Тервел а ТОЙ НЕЯ БЕ ХОРА СЛЕПИ ЛИ СТЕ? или просто ви харесва да извъртате нещата както на вас ви е добре и да я плюете че била лека жена.. Не я познавате че да знаете каква е, била псевдо певица и красавица да ама е по-красива и по-известна и успяла от вас колкото и да не ви харесва свикнете с тази мисъл и спрете да злобеете ;)Не мъжа и я е оставил а тя него и какво като има дете? сега трябва цял живот сама да стой ама и вие сте едни.. На мен ми харесват много са сладки заедно :) Пък жена му на Тервел да говори каквото иска те дори не са женени .. това че има дете от нея не означава че е вързан за нея всеки е свободен човек и сам решава как да живее! И ВИЕ НЕ СТЕ ХОРАТА КОЙТО ДА СЪДИТЕ ДРУГИТЕ ЗАЩОТО НАДАЛИ СТЕ ПО-МАЛКО ГРЕШНИ ОТ ТЯХ ЗЛОБАРИ ТАКИВА ;)
Анонимен коментира:
Много често фитнеса се превръща в мания за мъжете и всичките добавки и т.н това им става начин на живот! Опитайте се със дъщеря ви да му помогнете да спре добавките и всичко останало и да намали фитнеса.. Няма лошо да ходи няколко пъти в седмицата за да е във форма но тази мания постоянно да следи колко качва и да стой пред огледалото всеки свободен момент, това със събирането на протеините от земята с лъжица си е луда работа :)
Анонимен коментира:
Не се безпокой винаги е така в ново училище ново начало, ще мине и това, ще опознаеш хората, ще разбереш кой какъв човек е и ще си намериш приятели вярвай ми.. всички сме минали през това :)