ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Не мога да си намеря приятели ! Помощ!

Не мога да си намеря приятели ! Помощ!

Не мога да си намеря приятели ! Помощ!
Здравейте !
Прочетох няколко от вашите истории и искам да споделя и моята!
На 14 съм от град София. Досега не се бях сблъсквала с такъв проблем, напротив, даже в 7-ми клас цялото ми осново училище ме познаваше и бях приятелка с абсолютно всички.

Естествено имах и една най-ценна от всички, която по-късно разбрах, че съм се заблуждавала. Знаете, че в 7-ми клас се кандидатства и беше много тежко, защото родителите ми са строги хора, които искат да се изуча и нямах търпение до лятото и имах големи планове, но така и не се осъществиха заради всичките предателства, които ми се струпаха и от човек, който познава всички, останах почти без никой.

Не знам къде е проблемът, просто помагам на всички от както се помня, помагам на бабите да пресичат, да се качат в автобуса, носих на една баба покупките до апартамента ѝ, за да не се мъчи жената и то не го правя, за да съм нали, както казват някои в Рая, ами защото после се чувствам страхотно, че съм подарила усмивка на някого.

Но както помагам, така и съм крайна, когато някой се държи като боклук с мен аз се държа по-същия начин и се сърдя понякога много, но човек трябва да ме опознае преди да ме обсъжда. Случвало се е много хора да ме псуват и после да решат да ме опознаят и после ми се извиняват , че са говорили така за мен.

Та така вече в гимназия и не мога да се впиша изобщо Имам близнак , с който дружа и други 2 момчета и на мен ми харесва , че дружа с тях, но ми е много мъчно, че нямам приятел-момиче, все пак с момиче мога да споделям повече неща, въпреки че е доказано, че момчетата са по-добри приятели, аз пак искам да си имам момчетата и поне едно момиче, но всички са. . .

A някои от класа се мислят много над всички и това много ме дразни. Та моля Ви, дайте съвет, как да се поправя ? Ревах още от 16-ти и продължавам, искам в друго училище. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
Estrella
Estrella
28.09.2013 11:39
И аз съм като теб! Не се мести в училище! Прави неща ,които ти носят кеф и не се твари с излишни неща ! Не мисли за лошите и гадни хора ,защото няма смисъл!
0
0
Eli
Eli
28.09.2013 11:33
Щом не се чувстваш на място няма за какво да стоиш там. Щом не те прави щастлива по - добре се премести.Няма смисъл да търпиш нещо щом те прави нещастна. Ако имаш възможност махни се. Аз също още от първата седмица ми беше станало, че мястото ми не е там. И се отказах да уча на това място. И сега не съжалявам за избора си. Много по - щастлива съм тук. :)
0
0
собственичка на историята
собственичка на историята
27.09.2013 23:55
Аз не се тръшкам,а просто ми е мъчно ! Не очаквам да се сприятеля с всички ,но очаквах ,че ще намеря приятелки.Не искам да се местя само заради приятелите ами и от самата обстановка ,че не се чувствам на мястото си ....
0
0
Гери
Гери
27.09.2013 15:30
Ново училище - бягството не е решение. В гимназията обикновено всеки клас се разделя на "групички", все ще се намери и твоята. Не се отчайвай.
0
0
Eli
Eli
27.09.2013 14:38
Разбирам какво ти е. Аз в училище (в гимназията) не съм имала такъв проблем. Още след първата седмица си намерих не една, цели 7 приятелки и с тях си бях до завършването. Другите момичета от класа ми все се караха, понеже много летяха из облаците... Но..когато станах студенка всичко изведнъж се обърна с главата надолу. От много приятели накрая останах сама. Всеки тръгна по свой път, намериха си други приятели, а аз... Аз не попаднах сред добри колеги, даже ми правеха мръсно. Разпространяваха разни слухове за мен и по - лошото е , че те им вярваха. Имаше едно момче, което също бяха изолирали и с него се движехме заедно. Да, поне не бях сама, но ми липсваше това, че нямах приятелка, с която да споделям. Беше ми много тежко. След това смених специалността си и... сега вече имам приятелки. Искам да ти кажа, че ако вярваш в себе си и се оставиш съдбата да те води ще стигнеш до там където искаш. Понякога живота ни поставя пред изпитания. Знай че това не е случайно. Почакай малко... ще видиш, че всичко ще си дойде на мястото. :)
0
0
bebolina
bebolina
25.09.2013 23:21
Не се безпокой винаги е така в ново училище ново начало, ще мине и това, ще опознаеш хората, ще разбереш кой какъв човек е и ще си намериш приятели вярвай ми.. всички сме минали през това :)
0
0
МК
МК
25.09.2013 23:12
Върна ме назад във времето... аз два месеца исках в друго училище. Нормално е. Не можеш да очакваш изведнъж да се сприятелиш с всички. Та вие сте на даскало от една седмица. Като опознаеш по-добре класа си, тогава се тръшкай. Както хората ти оставяш грешно впечатление и трябва да те опознаят, за да те харесат, така е и с други хора.
0
0

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка: