Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Да, да отнемеш живот е грях, но за мен по-грешно е да отнемеш правото на свободен избор! А изборът е твой!
Анонимен коментира:
Според мен едно дете трябва да дойде на този свят желано и "натоварено" с много любов. В този случай явно не е така. Потърси отговора и в себе си-искаш ли го? Мила, верен отговор няма. Постъпи както смяташ за правилно.
Анонимен коментира:
Не, не е зает. Да, дистанцира се. Напротив, сеща се често за теб с "Боже, дано си намери някой и спре да ме търси вече". Съжалявам, сигурно съм малко груба, но положението е точно такова. И не, с този човек най-вероятно нямаш никакъв шанс. Не знаеше ли, че женените от време на време имат нужда да ходят да "потичат" някъде и като се натичат вземат та се преберат там, където искат да са? Забрави за този човек, не го търси. Прекрати връзката си с него, първо в собствената си глава. Намери си свободен мъж, създай истинска връзка. И се надявай грешката, която си направила да си я плащаш ти, а не невинни хора.
Анонимен коментира:
Позицията ти е правилна. От подобни връзки в огромния процент от случаите не излиза нищо добро, а дори не засягам моралната страна на въпроса. Обясни му, че ако не се разкара от живота ти ще намериш начин да отвориш очите на жена му. Това със сигурност ще охлади ентусиазма му.