Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Влюбена в неподходящия, невъзможния

Влюбена в неподходящия, невъзможния

Влюбена в неподходящия, невъзможния
Моята история е тъжна. На 28 съм, цял живот съм била сама , живеех с надеждата че един ден и аз ще срещна своя човек , но все и все не се случваше. А сега се влюбих в Невъзможния - женен с едно малко дете на 2 год. В началото , когато започнахме да контактуваме, той много ме харесваше и почти не можеше да се овладее, когато ставаше въпрос да се видим.

Но вече спря да звани , не ме търси , не се сеща за мене , когато го попитам казва че е зает и казва че не иска да е дистанциран от мене както аз твърдя, иска ми се да е така но действията му показват друго.

А иначе ме харесва , но защо са такива студени мъжете , защо не се влюбват , само аз ли съм такава мека. Макар всичко да е ясно - всеки така ще каже "той си има жена , а ти си намери друг " какво да направя като искам него. Сигурно няма да ме търси повече нали, никой не си оставя съпругата.

Изобщо няма ли някакакъв вариант да съм с него и да нее времнено и после да бъда наранена , изобщо има ли някак да не страдам така Мъжете постъпват разумно нали , колкотот и да не ми се иска трябва да го призная , н о как да го преодолея
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (146)

Изпрати
Минувач
Минувач
31.07.2016 23:59
Девойко мари-хубаво, а си опичай акъла, не си на 15!
1. Има семейство! С каква наглост искаш мъж, който има семейство и ДЕТЕ! Детето е малко, още в период, в който недоспиването и грижите за майката са много натоварващи. Предполагам това е и причината майката да се отдръпне временно от мъжа си. И той си намерил нещо за развлечение - теб. Нормално. Но ти защо искаш да оставиш дете с разделени родители? Какъв морал има с теб изобщо?
2. Трябва ли ти мъж с дете. Той едва ли ще пожелае скоро друго дете. Дори да се раздели с жена си, бебето е малко, тепърва ще има много грижи около това семейство. Намери си свободен мъж - бол с такива, и си създай свое семейство. Не разваляй чуждите.
3. В най-мечтания от теб случай - ще се разведе, ще си зареже и детето, ще прекарате няколко седмици в розови обещания и сънища и какво? Накрая и теб ще зареже. Защото в един момент, когато емоциите между вас отслабнат, ще му доскучае и с теб.
Но ти ще си разбила живота на едно дете. Невинно. Което ще плати за твоето удоволствие.
Гнус ме е да знам, че има такива жени.
3
4
В пофобна ситуация
В пофобна ситуация
20.06.2016 11:21
Сега ще ти кажа и моето мнение. Не само, че спираш да го търсиш, ами и го блокираш от всякъде за да не може по никакъв начин да те търси и той. Само ти да не го търсиш не е достатъчно, защото той ще те потърси като му доскучее и му се позабавлява с теб. Използва те. То е ясно, че те харесва щом се забавлява с теб, но не те обича.Ако го оставиш да те търси няма да можеш да го забравиш и ще си удължиш агонията. Направо го блокваш.
7
1
Мм
Мм
19.06.2016 16:39
Как ня те е срам , поне помисли за детето!!!
3
3
неизвестна
неизвестна
16.04.2016 19:57
Абе Вие луди ли сте?не винаги той остава с жена си
2
5
Купидонче
Купидонче
15.02.2016 22:03
оффф, класическа история между женен недоебан мъж, търсещ емоций, които да му докажат че още върви, и глупачка която си мисли че такъв мъж( страхливец винаги )ще изостави семейството си..Познавам много случай като твоя дори в обратния вариант..жена с деца хвана мой приятел, но късно му каза че е с две деца...та както и да е в повечето случай тези връзки нямат щастлив край... Съвета ми към дамите(защото ти не си единствената, а една от многото в подобна ситуация)е,че понякога е хубаво да си стиснат краката и да теглят една майна на мъжете със семейства търсещи поредната играчка..А господата са ясни...роди ли им се дете нещо им става...сякаш живота свършва..напрягат се жестоко и хукват по живот с разни отчаяни самотни жени. Но ако господина има пари тогава вече трябва да обвиня курвите, който се надяват на нещо..каквото и да е..Та съвета ми бейби е да не си губиш времето в илюзий..макар че само ти си знаеш какво ти е...допуснала ли си го обаче да се случи...виновна си..сори
7
1
Ужас!
Ужас!
14.03.2016 17:24
емоциИ- не емоций (няма такава дума!)
много случаИ- мн.число!
илюзиИ- не илюзий
... точки, запетаи (не запетаЙ)... див ужас!
13
1
Изживяла..
Изживяла..
30.11.2015 20:28
Мила,объркана си.Първото нещо,което трябва да знаеш за мъжете,е че мислят много по елементарно от жените.Ти го искаш,но той знае,че няма какво да ти предложи повече от това и явно не се задълбочава в мислите си за теб.Другото е,че има семейство и като всички и той има грижи и ангажименти и е нормално в дадени моменти,когато ти си чувствителна,той да те отблъсне,дори и без да иска и да го осъзнава.Моят съвет е да се успокоиш и да се отдръпнеш.Не задълбавай в мислите си и чакай голямата си любов.Не се измъчвай,нямаш вина..
4
2
Точица
Точица
25.11.2015 09:03
Щастие не се гради върху чуждо нещастие. Помисли за детенцето... С какво е виновно, че баща му е кръшкач? А и действията му, както ги описваш са точно на мъж, търсещ временно развлечение. Ти си решаваш какво ще правиш от тук нататък. Аз бих прекратила всичко, преди да е станало още по-сериозно. Накрая ще страдат всички. Гледай напред, млада си, ще срещнеш още мъже и скоро ще откриеш "твоя човек" :)
11
1
маца
маца
04.10.2015 14:44
от колко време си така мисля 4е с времето болката 6те намалее и аз бях така но с годините болката намалява
2
0
вени12
вени12
21.09.2015 22:45
Той е страхлувец за мен. Женените мъже гледат да си напраят кефа и после отиват при жените си. Не го търси щом той не те търси. Според мен се консултирай с психолог или някоя добра ясновидка,може да имаш нещо направено. :)
3
1
Август
Август
19.09.2015 15:12
И какво е това, че само женени те привличат? Подсъзнателно си с нагласата, че си по-добра от съпругата и че този мъж трябва да е твой, така ли? Откъде накъде!!! Че ти трябва да си щастлива, а съпругата - не. Що за пречупено виждане на нещата? Откъде знаеш, че тя не желае да е с този мъж, че не иска да прекара остатъка от живота си с него? Забраненият плод винаги е най-сладък, но не е твой, за да го желаеш...
5
3

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 17
57
42
35
23
10
Дай твоята оценка: