Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Здравей, радвам се за теб. Аз вярвам в доброто и в това, че с времето всичко се нарежда. При мен нещата се развиват по-различно. Изминаха почти 2 години от написването на тази история. Преминахме през страшно много трудности с въпросният човек. Израснахме много. Аз вече съм студентка. Завърших първата си година. Сега гледаме напред и умуваме как да продължим.
Анонимен коментира:
Без да знаеш пълните подробности недей да си отваряш устата. Тази история не е от вчера. Минаха 2 години откакто е публикувана историята. От къде знаеш как се е развило всичко? Я внимавай малко к'во говориш! Имаш глава, която предполагам ти е дадена именно за това - да мислиш!
Анонимен коментира:
Според мен, това че е бил в бистрото с друго момиче не означава непременно, че ти изневерява. Възможно е да е стара приятелка, която не е виждал от много време. Възможно е да е колежка, всичко е възможно. Няма как да разбереш кое е, докато не поговориш с приятеля си. Не вземай прибързани решения, за които е възможно да съжаляваш. Това е моят съвет.
Анонимен коментира:
Хора! Вижте аз нито съм тръгнала да се женя за него нито нищо... просто сме двойка... нямам някакви луди чувства както админите са написали "влюбих се в циганин".. харесва ми да бъдем заедно. Не пренебрегвам нито останалите ми приятели, нито уроците си заради него. А относно това, че е циганин... аз по принцип също не съм им "фен" (така да го кажа), но при него е различно... аз в началото не го приех като такъв и в момента не гледам на него като такъв. Т.е. "свалям гарда" единствено и само заради него, защото виждам че е по-различен от останалите, а ако се окаже, че греша и не искам да съм с него винаги можем да се разделим, нали така? Сега ще кажете, че всички са еднакви и, че аз съм наивна, глупава и не разбирам... но това не е така, не можем да говорим за даден човек без да сме го видели дори и опознали... Колкото до това, че щял да ми направи дете.., ами драги читатели това няма как да стане ако аз не правя секс с него.., а за сега нямам такива намерения. Така че спрете с нападките и обидите, моля!