Ezine.bg»Ужас, видях го с друга…..

Ужас, видях го с друга…..

Ужас,   видях го с друга…..
Днес ми се случи нещо ужасно. Толкова ми е тъжно и мъчно, че не знам дали ще издържа. Болно ми е и съм съсипана. Сигурно не съм първата, изпаднала в това състояние, но ми е много гадно.

Имам връзка с едно момче от две години. Нещата бяха много красиви и изглеждаха перфектно до вчера. Не съм допускала, че това може да се случи точно на мен.

От службата трябваше да отида до общината за да свърша нещо служебно. Приятелят ми също трябваше да е на работа по това време. Но минавайки покрай едно бистро, го съзрях седнал с непозната за мен млада жена, която той гледаше с възхищение. Тя също му се усмихваше влюбено.

Той не ме видя. Снощи искаше да излезем, но аз отказах под претекст, че съм уморена. Не мога вече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (13)

Изпрати
Ерина
Ерина
17.12.2014 13:34
Говори с него и му кажи какво си видяла и ако каже,че е стара приятелка или нещо такова,го попитай да ви запознае.Ако не иска да го направи сам ще докаже,че не са само приятели. Ако пък ви запознае сама ще видиш как се държат един с друг и ще прецениш каква е ситуацията :)
0
0
rafaella
rafaella
07.11.2014 21:46
споко
2
0
Anabela
Anabela
11.06.2014 16:40
Според мен, това че е бил в бистрото с друго момиче не означава непременно, че ти изневерява. Възможно е да е стара приятелка, която не е виждал от много време. Възможно е да е колежка, всичко е възможно. Няма как да разбереш кое е, докато не поговориш с приятеля си. Не вземай прибързани решения, за които е възможно да съжаляваш. Това е моят съвет.
2
0
лили
лили
22.05.2014 14:53
кажи му да си е**ва майката поглед усмивка целувка секс това е в главата на всеки мъж и флирт да е той те прави на глупачка предава доверието ти ,това ли си заслужила?
7
1
Дейна
Дейна
18.03.2014 18:08
Най-добрият ми приятел беше ми казал, че има огромна разлика между това да флиртуваш и намерението, с което го правиш. Той има сериозна приятелка и много държи на нея.В началото, когато не го познавах добре се възмущавах как така си има приятелка, а пък флиртува с други, тогава бях подхванала въпроса и той ми го изясни. Та мисълта ми е, може той просто да си е такъв супер общителен, но пък да държи на теб...
5
5
хаха
хаха
05.03.2014 11:42
Колко много хора виждам с други хора...ъъъ какво исках да кажа?
5
1
Беатрис
Беатрис
23.02.2014 23:59
Е добре , не разбрах точно, но ти мислиш че ти изневерява, защото е бил в едно кафене с момиче, ама за ръце ли се държаха, целуваха ли се от един сок с две сламки ли пиеха. Извинявай, но това си е параноя, защо не му се обади по телефона да го попиташ къде е, какво прави, ако те е било срам да отидеш при него си могла да му звъннеш. Нали доверието и общуването градят и поддържат една връзка, би трябвало да си го разбрала за 2 години
11
0
Дени
Дени
11.02.2014 17:39
После кажи какво е станало :)
5
0
Дени
Дени
11.02.2014 17:38
Според мен трябва да поговориш с него, може да се е получило объркване и да не е бил на любовна среща. Може да е била стара приятелка от детство или бивша съученичка, която е засякъл в офиса (или където работи)и да е предложил да отидат да пият по нещо и да си припомнят старите времена, а другото да си си го внушила от шока. Игнорирането и избягването на проблема няма да го решат. Обсъдете го, изслушай неговата гледна точка и ако и тогава прецениш, че е изневяра, разделете се без излишно напрежение, все пак сте заедно от доста време и не е необходимо взаимоотношенията ви да приключат с кавги. :)
9
0
nightwish72
nightwish72
22.01.2014 03:01
Щом сте от 2 години заедно мисля,че това е достатъчен период за да опознаеш един човек!Но да не забравяме,че хората се променят все пак!И ако имаш някакви съмнения за чувствата му....не е никак трудно да ги усетиш?И ако случайно ти изневерява....това също е много лесно да се разбере!Но все пак аз не го познавам....ти си го знаеш най-добре!А това че е бил на заведение с друга жена...само по себе си нищо не значи...още повече че е на обществено място...и трябва да си доста тъп,или въобще да не ти пука от нищо,за да се разхождаш с любовницата си на места,където могат да те видят много хора!?-Но така,или инъче рано,или късно всичко се разбира!Лошото е,че когато човек си е наумил да прави нещо....никой не може да го спре!-И ако е започнала някаква промяна...тя почти винаги е към по лошо!Просто така сме създадени хората!все я караме през просото!И не се усещаме дори,как нараняваме най-близките си,което е ужасно!За това те съветвам по най-бързият начин да направиш така,че да разсеяш всички съмнения....независимо дали са добри,или лоши!Инъче ще живееш в постоянно напрежение и ще се измъчваш до като не вземеш мерки за това!Пожелавам ти успех и всичко най-хубаво :)
4
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: