Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Съветвам те изобщо повече да не се занимаваш с тая сган. Прекрати всички отношения с него колкото и трудно да ти е. Щом се е случило веднъж, значи ще се случи пак. Само че си помисли, че следващия път може да не е просто един шамар.
Анонимен коментира:
Направо ми изпаднаха очите като прочетох последния коментар - може би е време да навлезеш в 21ви век където аборта не се счита за "голям грях" и не ми е ясно как можете да се изказвате неподготвени с това "убила си детето си", "не ти е пукало".. писах тук, за да получа съвет, а не за да бъда критикувана и съдена. Сама съзнавам какво направих и съжалявам - не минава ден без да се разплача за бебенцето, да си мисля за него и т.н. Но искам да Ви видя вас на мое място как бихте постъпили когато - нямате работа, тъкмо сте завършили гимназия, не се чувствате готова да имате бебе, няма да получите подкрепата на роднините си(те са против връзката ми с въпросния човек), дори не съм сигурна дали щях да получа и подкрепа от приятеля ми. Така че следващия път се замислете преди да съдите хората, всеки сам носи товарите си и само аз си знам какво ми е коствало да го направя и колко болка съм преживяла заради това решение.
Анонимен коментира:
Моята история е подобна - скарах се с баща ми, който също беше много строг, изнесох се от нас и живях отделно от него 9 месеца. Но усещах, че той ми липсва, липсва ми и домът, в който съм израснала и просто исках да се върна. Обадих му се и без обяснения просто му казах, че искам да дойде да си ме вземе и да си ме прибере. Точно 20 минути по-късно колата спря пред входа, аз си натоварих багажа и се прибрах. Така че няма какво да му мислиш - обаждаш му се и казваш, че искаш да се прибереш. Той е родител, няма нужда от обяснения, ще те разбере.
Анонимен коментира:
Първо искам да ви поправя - половината нападнахте въпросния мъж, а в действителност той не е лош човек - уважава ме, изслушва ме, помага ми когато имам нужда, и най-важното е има чувства към мен. Сега отново сме заедно, сдобрихме се. Няма как да пренебрегна факта, че той пръв ме потърси, а както вече казах е огромен инат и не очаквах изобщо да го направи, а и аз бях тази, която сложих край на връзката ни. Когато дойде при мен след сдобряването ни просто легна, прегърна ме силно и обсипа лицето ми с целувки, а след това си останахме прегърнати и гледахме телевизия - с него не е просто с*кс. Много съм щастлива с него и го обичам страшно много. На няколко пъти бях на косъм да му кажа, че съм бременна, но нещо все ме спира. Не мога да събера смелост - страхувам се от реакцията му. Вярно е, че не съм готова да бъда майка и се замислям всъщност искам ли да го раждам, но също така се страхувам и да направя аборт. Не съм сигурна. А колкото до него - макар да клоня към аборт знам, че ако той предложи същото това ще ме нарани. И аз незная какво да правя и най-вече как да му го кажа.
Анонимен коментира:
Сестра ми е на 17, а въпросния изрод е на 18. Направо не ми се мисли след години какъв ще е щом на тази възраст е такъв. Заедно са от 7 месеца и доколкото знам сестра ми го обича. Въпреки, че доколкото разбрах днес тръгнала си е с него, защото я е било страх. Когато се скарали и тя му казала, че ще спи вкъщи той я нападнал с още по-жестоки юмруци. Сега й се извинявал, съжалявал по думите му "за всичко бил виновен алкохола".. и тя естествено му прости. Отново!
Анонимен коментира:
Опитвала съм се да говоря с нея сигурно над милион пъти и не става нищо. Тя просто не приема моето мнение, моите съвети и сякаш това, което й говоря не се отнася за нея, а за някой друг. Вече незная какво да правя, направо си се замислях дали да не пусна една жалба в полицията след този случай.. Колкото до това, че тя е проявила неуважение към него, не съм съгласна. По тази логика не трябва и да разговаря с други мъже, защото проявява неуважение към приятеля си, така ли? След като той не танцува и не я кани на танц, а я кара цяла вечер да седи като дърво на стола си без да мърда, според мен няма нищо лошо в един невинен танц. А и както съм написала специално на този познат не може да му се откаже, тя дори и да беше отказала и да се беше дърпала, той пак щеше да я хване и да я вдигне от стола и пак щяха да танцуват.