Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
За пореден път се уверявам, че повечето мъже сте Кретени. Как може да си толкова малоумен? Секс ли не си правил- баламурник!!!
Анонимен коментира:
Първо разликата в годините ви е много голяма. Не, че съм против такива връзки, но ти още много мъничка. Аз съм на неговата възраст. Поживей си живота и съвет от мен не бързай да се обвързваш с когото и да било все още. Тези години са най-хубавите ще го осъзнаеш някой ден. Не, че съм против това, че той е турчин. Но има много време за сериозна връзка. Не прибързвай за нищо. Не ме разбирай погрешно, като ти казвам, че си мъничка. Имам на предвид, че живота тепърва ти предстои.
Анонимен коментира:
Здравей! Много добре те разбирам, аз съм в същото положение, но с тази разлика, че с приятеля ми сме от много дълго време заедно. Първо добре си помисли дали си сигурна в решението, което си взела. Дали после няма да съжаляваш за постъпките си. До някъде бихте посъветвала да не пропиляваш възможностите си, само и само за това, че те е вземал при себе си. Ако наистина не си щастлива с него недей да си го причиняваш. Направи така както смяташ за правилно.
Анонимен коментира:
От къде си сигурен, че не знае, че съществуваш? Представи си и тя да е влюбена в теб? Не стой с вързани ръце, а направи нещо по въпроса. Сближи се с нея, говори с нея, направи така че да те обикне по някакъв начин и след това ще ти бъде много, много леснооо. Жените обичаме вниманието, комплиментите, чувството да се чувстваме специални. Много е просто, дори и да не те е забелязала все още, направи така, че да я впечатлиш по някакъв начин. Направи така да се влюби и тя в теб. Красотата, парите и мускулите не са критерии за ЛЮБОВТА!!!
Анонимен коментира:
В такива времена живеем за съжаление! Грешката я допуска синът ви в случая, не трябва да позволява такова отношение с майка му. Трябва да им даде да се разберат, че никой не може да се подиграва нито с майка му, нито с него. Също така и вие допускате грешка, че им премълчавате на учениците. Всеки трябва да си знае мястото.
Анонимен коментира:
Може би те ревнува или се съмнява, че те привлича друг мъж, или в най-лошия случай, че му изневеряваш. Да знаеш мъжете също очакват такова внимание, като нас жените. Ако често го пренебрегваш, това е една от причините да се държи по този начин. Само, че те не си казват всичко, което си го мислят като нас, а си го показват по други начини. Така че му обръщай повече внимание и ще видиш резултата какъв ще бъде.
Анонимен коментира:
Недей да чакаш докато съдбата ви срещне отново, тогава може да е много късно или никога. Не се двоуми, а му изпрати покана във фейса и му пиши от там. Няма какво да се колебаеш. Ако не ти отвърне така както очакваш, поне няма да съжаляваш, че не си опитала и всеки ще поеме по своя път. Така, че действай.
Анонимен коментира:
Мисли трезво и изчакай. Първо се увери да не е моментно състояние. Бъди предпазлива, това е нож с две остриета. След това последиците може да бъдат много фатални. И не е ли по-добре да отдадеш всички тези чувства към съпруга си, отколкото да се заблуждаваш и усложняваш живота с чуждия мъж.
Анонимен коментира:
Не се притеснявай, а поговори с него открито. Напълно нормално е да си в това положение. Но му постави условие, че ако иска да продължи всичко между вас, че трябва вече да гледа сериозно на взаимоотношенията ви. Ако това не му е изгодно не се занимавай с него повече. Толкова си малка ще срещнеш още и много други мъже в живота си.
Анонимен коментира:
Ми лошо няма. Честно казано живота си е твой. Ако се чувстваш щастлива с него няма какво да се съобразяваш с хорското мнение. Всяко чудо за три дни.
Анонимен коментира:
Какво трябва да промениш? Ми... себе си. Това е много добре, че виждаш недостатъците си и много лесно може да ги промениш.
Анонимен коментира:
Нищо лошо не си направила, не се обвинявай. Просто забрави за него и гледай друг път да не повториш тази грешка с който и да било. Бъди по-предпазлива и умната.
Анонимен коментира:
Много ми е познато всичко това. Сякаш аз съм го писала. Мила, не си пропилявай живота с този човек. Живей си живота и гледай да си максимално щастлива. Един път си се осмелила да го напуснеш и след като няма никакъв резултат този път го напусни, но завинаги. Пожелавам ти да срещнеш друг, който ще те прави много щастлива. Успех ти желая :)
Анонимен коментира:
Ми гледай и ти :)
Анонимен коментира:
Деси ли си ква си не те знам, но си избивай комплексите на друго място. Запази си малоумното мнение за себе си. Аман от малоумни вече!
Анонимен коментира:
Колкото и шаблонно да звучи помага времето. Виждай се с приятелки,развличай се, намери си хоби... Общо взето гледай да вършиш неща, които обичаш. Работа, занимания и такива разсейващи неща. Постарай се изобщо да не мислиш за него. Според мен това е лекарството.