Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
И както съм настроена така и както си казвам това в момента който го видя и всичко отпада и немам сили.
Анонимен коментира:
Наистина мислех , че са само мои мисли за консумацията че разваля всичко . Виждам че и други хора за достигнали до това заключение, явно е така.Пустият ми късмет все на женени ме води , а които са ергени не ми харесват, не ми допадат, не са мой тип ,не ги ща.Наистина много страдах , наистина много нараняват. не съм щастлива събирам сетни сили да преживея това и онова . аз не търся женени мъже , защо те все ме намират. вече като чуя че е женен мъжа който ме сваля и го пращам по пътя насъбрала горчивини , с накоравяла отрицателна нагласа ,колкото и да изглежда че предлага добри вазможности , аз избирам да не рискувам и го режа. И това е . И не ми харесват ергените и не ги искам и ще създам ли някога семейство като нормалните хора незнам вече , защо изобщо съм жива.
Анонимен коментира:
Честно казано , ако искаше да се разведе заради мене нямаше да ми пука жена му, нито за никой,Аз толкова съм била тъжна че бих приела това без угризения . Хора аз не съм образа на тази която разваля семейства , аз съм прецаканата , колкото и да мие гадно да си призная ,,,
Анонимен коментира:
Може ли нещо да вмъкна само , то каквото и да пиша половината от "съветите" не са съвети а някакви подигравки, твърде грозни чак ме изкарват със шизофрения.Е мерси ! Няма нищо хора то е така, тука по интернет , не познаваш въпросния човек и ,,,,,Аз благодаря на тези които ми повярваха и ми дадоха мнение от сърце!Колкото и да не си в ред , няма как да седнеш и да си измисляш истории , тука каква е ползата от това ? Аз написах това в период в който , тъгата беше във върховия си момент.Сега вече ми мина за този , какво да се прави и да не искаш времето минава , живота е такъв повече от година е минала оттогава и аз със зверски усилия го превъзмогнах , та сега наистина е друг на топа и колкото и да ме изкарвате че си съчинявам тука истории аз ви казвам че пак налетях на женен , пак го харесвам , пак ми допада отвсякъде ,а бе с една дума , пак нищо не е наред живота ми.
Анонимен коментира:
Неее, не е писала съпруга , аз съм .Но каквото и да напиша все тая. Не мога все тука да редя тъжни помисли и без това никой не знае какво ми е всякак си е същото.
Анонимен коментира:
ама наистина жена му не е хубава
Анонимен коментира:
да така е , наистина
Анонимен коментира:
Сигурно никой не го интересува , но аз да отбележа все пак ,нали някои хора прочетоха историята---- ами "от трън , та на глог", има една приказка, тоест лепна ми се друг. И този е женен пак - даааа , пак нямам думи , късмет ли е съдба ли е, но и този много ми хареса.Богат доста , онзи не беше ,е забравих оня тоест прежалих го, то като не те търси някой , в крайна сметка ти се откъсва щепсела.Незнам обаче с този , как и докога , знам само че му трепери душицата , като ме види. Е кажете ми каква е тази мойта съдба?Изобщо не харесвам тези които са свободни , искат ме и държат на мен , ей такъв някакъв неподходящ ме намери , и ми допадне страшно много . Вече спирам да виня себе си ,неискам и да ме боли , неискам и чувства съсипващи , отчайващи.
Анонимен коментира:
Лепна ми се друг , много е богат верно пак е женен , но тука вече нема старадание.Ха ха чара ми е много хубаво нещо , за да страдам - на мен не ми отива страдание .Пука ми , да бе,,,,
Анонимен коментира:
я си гледай работата тъпа краво
Анонимен коментира:
сигурно затова такива мъже дебнат сладки момичета като мене щото жените им са като кобили
Анонимен коментира:
жена му е грозна лицето и е едно издължено , а бе направо е като кон , по точно като кобила , Не мога да разбера какво и харесва ,,,,
Анонимен коментира:
прокоментирай тук че нямам скайп то какво да го коментираме ,то се знае нали
Анонимен коментира:
Дали е съдба или както сам си го направиш,,,,,,,,,,,
Анонимен коментира:
Ооох честно казано , не можеш да се довериш на никого, веднага ще изпее някъде.Това тука е добре , щото без да знаят кой си си споделяш.Но това "другата"е унизително и ще бъде до време .предпочитам да не бъда изобщо, вместо да бъда другата.Чудя се дали времето ще покаже или си го губя в илюзии.Имам още много чувства да описвам ,но стига толкова.Ами ако ,въпреки че се хвана с този новия не мога да залича от чувствата си женения , струва ми се че на такова нещо съм обречена.
Анонимен коментира:
Как така не е истина , за какво ми е да си измислям тук някакви истори.Възползвам се от анонимността за да си кажа цялата истина
Анонимен коментира:
Сега ще се изкефят , всички които ме нарекоха глупачка, но аз да попитам:Деси , как да ти пиша на лично съобщение , не мога да се оправя тука . Ооооох звани ми другия и ми се обяснява и постоянно ме пита как сам а аз пак мисля за женения. Как да не съм здраво загазила, и то доста здраво , голяма любов ме тресе.Хем ме тресе , хем ще се чувствам гадно, ако се раздели с жена си заради мен,хем не мога да спра , да сравнявам всеки друг с него и хем зная че няма да стане !!!! Нещо в мен не иска или не дава да го забравя а имам много силна интуиция , между другото.А в момента , този който ме иска , ме иска по същия начин по който аз искам другия, намира нещо специално в мене и много го привличам.Не успявам да накарам себе си да си дам шанс с него, ах дано да успея някак.Вътре в душата си никога не съм имала лоши намерения.