Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Незнам , може би съм още малка и летя в облаците , но според мен за да е здрава една връзка компромисите трябва да са и от двете страни , а ако другия не е на твоето мнение и не споделя желанията ти , значи просто не е за теб. А за шамаросването ..непростимо е ако се уважават двама души не би трябвало да се стига до физически разправи. :)
Анонимен коментира:
Авторката ти е пратила скайп на лично ;д
Анонимен коментира:
Мисля че си далеч от истината МК. Не ми е криво как живеят другите , напротив , хората който водят подобен живот могат да получат само съжалението ми .И не ги съдя , сами са избрали да живеят по този начин . Просто изразявам мнението си . И найстина човече..много си злобен .;д
Анонимен коментира:
Ако искаш ми дай твоят , аз ще те добавя :)
Анонимен коментира:
Мен ме е страх някой ден да имам дете ! ;д
Анонимен коментира:
Не съм казала че съм безгрешна..но определено не по този начин .
Анонимен коментира:
Извинила съм се за правописа ми ;)
Анонимен коментира:
Според мен пък ти си по - красива ;) Нали знаеш че мъжете се лепят на по - лесното ;) Започни да харесваш и възприемаш себе си такава каквато си и ще видиш , всички ще започнат да те харесват :)
Анонимен коментира:
Вземи и обърши на таа малката два шамара да си знае мястото или отиваш в тях в нейно присъствие и говориш с родителите и , ако не се разберат тогава лошо . Такива като тая малката има много , не трябва да и обръщаш особено внимание , покажи и че не може да ти стъпи и на малкият пръст и готово . Успех :)
Анонимен коментира:
Остави ги тея кокошки ! Поздравления че родителите ти до колкото мога да преценя са те възпитали добре ;)Спокойно , тея дето ти се подиграват , най - много някой ден да ги видиш на централна гара... ;д