Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
С толкова много секс едва ли ще му останат време и сили за изневяра! ;)
Анонимен коментира:
То на жената хич не й е смешно, но аз бая се посмях, сори...
Анонимен коментира:
В днешно време почти всеки изневерява, зависи от връзката. Госпожата се чувства отново жива на 48г. Това е добре. Ако е само за единия секс, защо не? Стига мъжът й никога да не разбира! Всички ние минаваме през някакви такива ситуации. Колко от нас могат да са сигурни, че мъжете ни не ни изневеряват? Колко от нас могат да се закълнат, че никога по време на дългосрочната си връзка не са изпитали мимолетни чувства към друг, освен партньора си? Нека спрем да се лъжем! Цинично ще е ако се прави публично. А пък може секса с първата й любов да повлияе заздравително на брака й!
Анонимен коментира:
Жози, колко на колко сок към сода?
Анонимен коментира:
Ами със сигурност някой ще се нарани, статията не описва съвсем правилно упражненията!
Анонимен коментира:
Забравили са да споменат зърната и тестисите. И двете са много силни ерогенни зони, макар някой мъже да изпитват гъдел при докосване на тестисите им. Зърната са също толкова ерогенни при мъжете, колко и при жените (макар аз да не съм една от тях ;) ).
Анонимен коментира:
Имат пари, правят. И аз да имах, още една бих си направила за подновяване на 5год. брачна клетва. Стига само сте завиждали на хората. Като не ви кефи, не четете за нея. И аз не я харесвам, но не съм тръгнала да я плюя!
Анонимен коментира:
Аз мога само да се съглася с Лора и Котсуна. Един мъж иска ли да е с теб, никаква умора няма да го спре. Личен опит. Никой не обича да е сам, но не се наказвай като и с него се чувстваш самотна. Боли, но потърси друг. В любовта за годините граница няма! Успех!
Анонимен коментира:
Все по-рядко се среща "перфектният". Аз избрах този с които ти си, защото сметнах, че ще е добър съпруг и баща, и ще ми даде сигурно бъдеще и семейство, изпълнено с любов и топлота, без драма и интриги. Страстта идва и си отива, след време остава само уважението. На 30 год. разбрах, след няколко големи изпепеляващи любови! Успех!