Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименКаза, че ме обича и се ожени за съседката
Всяка жена е изпадала в подобна ситуация. Пролемът е, че когато сме по-млади, и нямаме много опит в интимните връзки, ни е страх и не знаем как да попитаме партньорът за това, което ни тревожи и вълнува. С годините се научаваме. След последната ми връзка, макар и да бях на 28 тогава, се научих, че не би трябвало да ни е страх да попитаме другата страна за тяхното мнение. Ако ни е страх от тяхната реакция, то тогава ние подсъзнантелно усещаме, че нещата не са на добре и чувствата им не са такива, каквито ни се иска да бъдат! Попитай, и ще разбереш! Ако не попиташ, никога няма да узнаеш истината. Аз минах през такава връзка с криене. При нас беше различно. Той и аз имахме някой в началото. После се разделихме с половинките си. Срещите ни продължиха да бъдат тайни, дори и след година. Той беше ченге, мен ме познаваха повечето хора заради работата ми на публично място, живеехме на малък остров, където всички се познават... и поради някои обстоятелства така се получи, че се криехме. Накрая аз се преместих за няколко месеца на друго място, като се върнах се видяхме веднъж, и след това той се ожени за друга внезапно. Другата беше от друга държава, никой не я познаваше, беше вече с 3 деца и без амбиции, за разлика от мен. След като и аз се омъжих, разбрах колко съм грешала с това криене. Другата страна има причини да не излезе открито с теб, и в повечето случаи това е какво ще е или е мнението на околните за теб и връзката ви. Постави въпроса ребром, без да те е страх. Имаш право да знаеш! Успех! Аз също смятам, че не трябва да ходиш на сватбата. Също така мисля, че той иска да те запази като част от живота си, за да си му другата, тръпката, любовницата, удобната! Но не и жената, поне не тази, която обича!
АнонименНай-добрата ми приятелка
Е, аз съм на 33, но май и аз според твоите разбирания правя "бебешки номера". Някой ден ще разбереш колко боли най-добрата ти приятелка да си намира нови "по-добри, най-добри" приятелки, докато не се разочарова от тях и не се върне пак при теб. Това не са бебешки истории, а се наричат чувства. И ако ти не изпитваш подобни чувства към нея, то тогава не я смяташ за най-добрата ти приятелка. Не оправдавам поведението й, но разбирам как се чувства. След време и ти ще разбереш, ако наистина я цениш!
АнонименКъде искате да отидете - за мечтаните дестинации
Не е чак толкова много. През разни сайтове за дийлс може да намериш на чудните цени около 600-1000 долара, отделно самолетните билети, за седмица... успех!
АнонименКъде искате да отидете - за мечтаните дестинации
Иначе аз съм намислила февруари до Китай да отскоча за 10-на дни, за $1000, но това е от Щатите...