Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»lara»Моите коментари
lara
lara
Новак

Моите коментари

lara коментира:
Нормално е на моменти да има затишие в желанията ти.Не е нужно да се чувстваш длъжна да правиш нещо,което нежелаеш,не си длъжна на никого.Но все пак секса не е лошо нещо,може би си се наситила :)
lara коментира:
Наистина е много неприятно това,което се е случило.Кофти начин да вкусиш от тези гадории.Истина е ,че сме доста подли и рядко можем да разчитаме на българи в чужбина.Все пак пак не абсолютно всички са такива ,не се отчайвай,не е хубаво и човек да е много краен.Успех !
lara коментира:
И аз имам зайко :) на 5 годинки е ,не се тревожи,успокой се ,не вярвам това ,че то е болно много да влияе на вас -човешката имунна система е по-здрава.
lara коментира:
Това , задето си коментирал,че не може да забременее няма да го коментирам,тъй като е ясно!А колкото до жена ти тези неща се коментират в семейството.Както се вижда всичко трябва да се обсъди между двама ви-понякога вие давате пари -и с тези пари се пазарува за деня или седмицата-примерно храна за вкъщи,препарати и др нужди ,но съм забелязала ,че вие мъжете ще се приберете ,ще ядете,ще използвате това,което сме купили и изобщо не се замисляте от къде са всичките тея неща.И най накрая ще питате -А къде са парите,които ти дадох? Така ,че най-лесно се съди... но не ние ,а ти си човекът ,който най-добре знае точно как са нещата помежду ви.Затова си ги изяснявайте навреме, аз като гледам тя също има някакви съображения към теб ,явно се притеснява ,че ще и мрънкаш за парите и се опитва по свой си начин да се оправи ,но ако всичко това беше обсъдено навреме ,нямаше да имате подобни проблеми.финансовия проблем е проблем при почти всички хора , но не мисля,че трябва да си разбивате семейството заради това.Желая ти късмет!!!
lara коментира:
Много е лесно човек да дава съвети , обаче истината е в точа ,1е наистина се разбира всичко,когато си го изживееш.Аз съм била в такава ситуация доста време ,не ми е било лесно да ти кажа ..и то никак.Беше точно в училище -бях в женски клас и беше ужасно... :( Бих те посъветвала да не си така плаха , а смела , за да разберат ,че не си коя да е :) честно ти казвам покажи воля и ако не си променят отношението ,поне ти самата ще се почувстваш по-добре.Колкото до оценките ,наистина е по-добре да учиш- за свое собствено удовлетворение.
lara коментира:
Бъди по-смела и не мисли толкова за другите.Всеки е различен и точно това е чарът :). Не знам на колко години си , но това е етап,през който всички тиинейджъри минават,тъй ,че е нормално да имаш такива мисли .Съветвам те да правиш по-често неща ,които ти доставят удоволствие , да се поглезваш по-често и да си доставяш максимално повече наслада.А това ако не ние самите-кой да го направи.Не се тревожи за това и успех! :)
lara коментира:
Може би защото си различна, но това не винаги е лошо.Може би и ти трябва да положиш усилия .Така като си на училище и ако няма с кой да си говориш ,много бавно ще ти минава времето.
lara коментира:
А защо си го направил?
lara коментира:
Такакъв ти е генът , не си създавай излишни комплекси !
lara коментира:
Тази случка е била много неприятна , момичето е било твърде малко за секс , камо ли за бременност и такива неща.Но това няма значение вече , тъй като я няма на този свят.Съвет към всички тийнеиджъри ... и не само -не бързайте за нищо в живота, всичко по реда си и с малко търпение всичко си идва на мястото.А на теб ти желая мн късмет !
lara коментира:
Еми лепката си е лепка :), ако си гледала Всички обичат Рейманд , там да видиш за какво "свекървише " става въпрос .
lara коментира:
Ей ,я стига с тея обиди-все пак тук всеки може да си споделя всичко,което му тежи,нали за това е тоя сайт.Момиче не се трвожи за това -все пак нали е колкото теб , а не е по-нисък :) ,щото това вече е гадно ! Ако ти харесва да си с него си бъди и се отпусни,стига си мислила за това как ще изглеждаш ж на хората очите ;)
lara коментира:
Ама какви цветни коментари само.... и в крайна сметка разбирам,че авторката се опитва да каже едно ,но всеки го интерепретира по свой собствен начин.
lara коментира:
:( кофти ситуация... незнам какво да кажа ..общо взето сте прибързали със всичко.Трябваше да действате по-кротко...,но както и да е , вече е късно.Опичай си акъла занапред ,незнам какво друго да те посъветвам и късмет!
lara коментира:
Този другия е най-добре да го забравищ.От личен опит ти го казвам -там ще има само разочарования ....
lara коментира:
Понякога нещата не се получават тъй като сме много притеснени, може да ти звучи странно ,но е така!Абсолтно всичко е вътре в главата - откриете ли хармония и спокойствие в себе си , ще имате и детенце :)
lara коментира:
Иди на лекар,миличко! Това е инфекция ,не е болка за умиралка ,но е нужно да посетиш гинеколога.
lara коментира:
Тези трябва да се единствено и само твой личен избор , а не на приятелят ти или на някой друг.Можеш спокойно да изчакаш още , един ден ти само ще си го усетиш точният момент ;)