Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Исках съвет мерси на тея, който са си направили труда да ми пишат ,а за тея който не са били на мое място да не си правят някви заключения като си нямат идея .
Анонимен коментира:
Здравей!Макар ,че безкрайно много обичам баша си и дължа всичко в живота си на него . На всички разказва малко по различно историята за това ,което работи ,не се обиждайте ,просто децата са адцки жестоки и ще му се подиграват.
Анонимен коментира:
Просто идва момента в който тя ще нужда отново от теб, тогава ти и тегли едни благословий и я прати къде тя тебе.
Анонимен коментира:
Не си първата , която ми го казва.
Анонимен коментира:
Моите адмирации за вас но когато той започна да ме пренебрегва ,тогава започнаха и изневерите ми.
Анонимен коментира:
За съжаление да ,така и не разбра за моя радост.
Анонимен коментира:
Ами и аз мислех даб направя точно това блокирах го в скайп,тои феисбук няма,тогава ми писа на тела да се видим. Страшно ми липсва и сякаш никой друг не ме разбира само той.
Анонимен коментира:
ДИРЕКТНО!!!
Анонимен коментира:
Да за една нощ може и да те иска. Разбери батковците на тези години искат само секс от малки момиченца като теб ,който могат лесно да излъжат.
Анонимен коментира:
Нееееееееееее луда ли си това е нещо специялно и е само веднъж в живота.Трябва когато го правиш да имаш наистина силни чувства към този човек.
Анонимен коментира:
Пробвай да смениш причекста,купи си някоя дрешка ,която да подчертава хубавите страни на тялото ти,малко грим и хубава причекс,малко повече самочувствие,защото много не кой знае колко привлекателни жени ссамочувствие преуспяват.
Анонимен коментира:
Спокойно и аз направих същата грешка. Нито ще си първата нито последната.Разбирам те чувставаш се използвана и захвърлена ,но има и накъде по зле.На мене ми се случи така ,че той ме запозна с приятелите си поватряше, че сме гаджета.Вечерта след като го направихме уж отиде до магазина но никав го нямаше много време,аз още в началото се досетих но се надявах да не е така. Обадих се по телефона дигна един негов приятел и ми измисли истории от хиляда и една на втория си изключи тела побърках се написах му един смс в който яко го нахраних и го отписах.На другия ден му гледам скайпа с наша снимка и някви сърца. Писа ми и го питах за обяснение каза, че много съм му званяла и затова теглих му едни и сега още като ме види вади една супер надменна усмивка ,чак ми се иде да го халосамс нещо.
Анонимен коментира:
Честно казано и на мене ми се е случвало да се чувтвам изолирана но винаги съм имала приятели.Преди бях доста стеснителна и говорех само се чувствах в свои води но сега не бърка особенно ,кога и къде от това само можеш да спечелиш.Пробвай първо да говориш с някой по-свит и затворен като теб, поискаи му тетрадка или нещо заговори го нещо за училище и от там прехварли на друга тема.Понякога хората могат да те отбягват защото си различен и странен това ги плаши.При мене донякаде е и от това. Това лично са ми го казвали момчета от бившия ми клас ,че аз съм била едно от най-хубавите момичета в класа но съм била странна и съм ги плашела.