Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Ти си на 14 и щом те има за малка мислиш ли че ще те чака да пораснеш? Аз не мисля особено когато е пълно с момичета на подходяща възраст. Приеми че живота не е едно влюбване, не е едно момче и не е едно разбито сърце..Когато пораснеш ще гледаш на нещата по съвсем друг начин и няма да ти е нужно да питаш нас дали да ревнуваш от бившата му..
Анонимен коментира:
Приятелят ти е помак и това няма как да се промени.Бъди с него щом те прави щастлива. Това е твоят живот. Те нямат право да ти се месят. Какво като е с мюсюлманска религия..не е по различен от нас! Все едно мен някой да не ме иска, защото не вярвам в Бог. Глупаво е . Замисли се, че живеем в 21 век и в днешно време религията не е най -важното нещо. Преследвай щастието си, това е моя съвет. Родителите не винаги са прави. Повечето родители все още мислят че времената са като преди. Просто не са осъзнати. Убеди ги, че той си струва и че наистина те прави щастлива, а всеки родител иска детето си щастливо.
Анонимен коментира:
Не я притискай толкова много. Остави я за малко, за да може и тя да успее да изчисти главата си от всички неприятни мисли. Дай й мъничко време. Просто не я притискай иначе ще продължава да те отблъсква. Извини се за всичко, пази спокойствие и не вдигай повече скандали. Тя има още чувства към теб. Любовта не може да спре толкова бързо. Но когато не и даваш нужната свобода тя се подтиска и това води до караници.
Анонимен коментира:
Здравей :) Ще започна с това, че наистина има много момчета като теб. Но проблема не е в теб. Сигурна съм, че си страхотно момче. Проблемът е в момичетата. Аз като момиче ще ти кажа, че когато бях на 15-17 години нямах представа какво искам. Имах връзка с добро момче, обичаше ме, но връзката беше еднотипна, скучна и го оставих. После започнах връзка с момче от типа "лоши момчета". Харесваше ми това, че беше по оживена връзка, но липсваше чувството за обич. И се разделихме. Та искам да кажа, че момичетата на 17 не знаят какво искат. И не оценяват това, което имат. Често ще се чувстваш предаден, често ще те нараняват. Това е минуса на това да си добър. Но не се променяй. Бъди какъвто си. Има и умни момичета, такива които най- после са започнали да разсъждават нормално и които ще оценят твоите качества. И ако да си "нежен" означава да си пораснал и да се държиш като добър, отговорен човек, то бъди нежен..със сигурност това е по добрия вариант пред това да бъдеш като всички останали - кретени!
Анонимен коментира:
ДеЦката любов ... трагедия.. Съвета на Але е много добър. Нямаш работа повече при настоящия си приятел. До този момент щом не се е променил, не очаквай да видиш промяна за напред. Хората се променят САМО ако имат желание. Той явно няма. Детската ти любов ще ти е сигурно тръпка за цял живот. Моята първа любов дори след 5 години все още ми е тръпка и всеки път щом го видя нещо в мен потрепва. Но недей да започваш нещо ново веднага след края на друго. Дай си време на самата теб, помисли хубаво. Разбери и си изясни точно какво искаш за напред и ако първата ти любов може да ти даде това, от което се нуждаеш то тогава действай :)
Анонимен коментира:
Не знаеш какво искаш! По добре го остави това момче, защото явно намеренията ти са несериозни.