Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Хубаво е да чуеш добри и позитивни думи :)Благодаря ви, хора :) Но причината не е просто в един мъж. Не мога да открия щастие, колкото и да търся и колкото да се опитвам да мисля позитивно, просто апатия към всичко. Усещам, че живота ми не се развива и аз съм безсилна. Няма смисъл. Написала съм писмото, трябват ми още няколко дни и... просто чакам подходящия ден :)
Анонимен коментира:
Човек не си избира родителите. Приеми я, за да си чист пред себе си, ти самият знаеш, че това е правилното. Преми го така-правиш едно добро, помагаш на един човек,помагаш на Майка си в труден момент. Не и давай повод да се съмнява в твоята добрина, по-възрастните хора са много консервативни, но искат или не... в даден момент приемат това което си- Човек, тяхното дете. Ти си чудесен и дори с друга ориентация, докажи и го. Успех!
Анонимен коментира:
На 16 години се наричаш "кучка"?! В момента тези ситуации ти се струват като проблеми, което е напълно нормално за 16 години. След време ще се смееш сама на себе си и на глупостите, които си писала. Сядай да си учиш уроците-препинателни знаци, членуване...
Анонимен коментира:
Ти си изключително смел и позитивен човек! Адмирации!
Анонимен коментира:
Това с къпането заедно ще е супер глупаво..да влязат в банята заедно и да почне да го търка под мишниците хаха :) Кажи му нещо от рода "Мило/бебе/зайче да не си тичал/носил нещо, май си се поизпотил", нещо от рода да се досети сам, а не да му се налага да си директна. А ако не схване от първият път му намеквай - "топло ли е вън", "тези материи от най-малкото изпотяване се вмирисват" и т.н. Щом живеете заедно би трябвало да се чувствате достатъчно удобно един с друг, че да му кажеш "Мило,изпотил си се, изкъпи се да се гушнем".