Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
и аз имах такъв проблем преди месец-два. приятелят ми не беше много съгласен защото щяхме да сме в два различни града.аз избрах да започна работата по специалността, вярно че в момента се виждам малко по-рядко, но той ме разбра в последствие, сега хем работата ми потръгна, хем момчето е до мен макар и тва пусто разстояние. и все още кроим планове за съвместен живот.с тази разлика че моят приятел никога не е бил груб с мен или да ми е изневерявал. за тва гледай си работата момиче, а тоз момък ако те обича и държи на теб ще те разбере, ако не- ми кво има мн друго момчета/мъже.
Анонимен коментира:
любов, любов, а кой ще работи? хе хе хе
Анонимен коментира:
Кажи му за детето, той не само че има право да знае а и това вашата частичка любов, която ще остане след него. Да, има много за и против дали да оставиш детето, но той има право също да си каже мнението за малкото бебче, което чакаш. Егоистично е да си замълчиш за толкова радостно събитие, а и като цяло е егоистично да не му дадеш шанс да се изкаже. Правили сте го двамата, значи трябва да вземете решение двамата. Много ще се разяждаш отвътре, че си направила аборт...повярвай на моя горчив опит...Дори и след години, пренасяйки се в онзи минал ден ще се замисляш правилно ли си постъпила или не.И ще те боли. Ще имаш финансови трудности с носенето на плода и с раждането, но сигурно винаги можеш да се върнеш в Б-я при родителите или те от там да ти помагат. Моля те от все сърце да кажеш на любимия човек за бебето и ви стискам палци да вземете вярното решение.
Анонимен коментира:
чак след като си го направила ли си седнала да мислиш? еми късно е...друг път мисли преди да правиш нещо!
Анонимен коментира:
Моя колежка от университета и тя така се питаше защо не се получава с ни едно от момчетата, с които се запознава. Красива е, а и доста умна. 4 години в университета и все нищо. Питаше се в мен ли е проблемът? След като завърши съвсем случайно чрез нейна братовчедка се запозна с много симпатичен и добър младеж. Вече са сгодени, обичат се и живеят заедно. Така, че спокойно за всеки влак си има пътници. P.S:. Само да кажа, че лошите момчета са за определен период, а добрите ги избират за съпризи. / същото важи и за момичетата/
Анонимен коментира:
В началото е лесно, защото никой не е направил грешка един към друг и си вярвате. В един миг някой от двамата греши - нормално е, а и хората грешат. Обича ли те, не безразличен ли е към теб, ще ти прости. И в рамките на нормалното е в момента да ти няма пълно доверие, но с дела и думи / но не обещания, а например споделяния за един или друг проблем/ ще възстанови доверието му в теб. Стига и двамата да искате и да се борите да бъдете заедно.
Анонимен коментира:
продължавай напред. Обаче пишеш че си обичала гаджето си как толкова бързо го разлюби и си започнала да харесваш другото? ах да забравих на 17 си...голяма любов няма що и какво като се карате? да не мислиш че в една връзка всичко е розово?
Анонимен коментира:
защо трябва да си задължително гей като си го направил на пияна глава и то само веднъж? ще го кажа и тук човек се ражда бисексуален, какво толкова че си искал да опиташ какво се крие и зад другата врата. Пък аз да ти кажа, ако се задълбочат желанията ти към твоя пол, голяма работа. Да, не малко а много по-трудно е да имаш такава връзка, обаче не е невъзможно. Обичай себе си независимо какъв си,ти си единствен и уникален. И хомосексуалните хора не са прокажени, понякога те са много повече човечни от останалите.
Анонимен коментира:
жал ми е да го кажа, но тя даже не е бич, тя е месо...не го наранявай алооу ...тъй и тъй искаш да преспиш с всеки.
Анонимен коментира:
Женско или мъжко мнение ...едно е сигурно и тук трябва да се говори. Ако не си я искал не е трябвало да я допускаш да те целува или гушка дори, за това тя те ревнува в момента. защото си й дал някакъв мним шанс че я харесваш. Дано е разбрана и да спре да те тормози. Обясни й кратко, точно и ясно, че не ти е до нова любов сега. Хайде дерзай!