Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Здравейте, реших да споделя какво се случи... дадох на тогавашния ми приятел време да се поправи, но той не го направи. Започнах връзка с по-голямото момче, но нещата не бяха така както през времето, в което се опитваше да ме спечели. Всичко се обърка, оставих го. Сега съм в ужасна депресия, защото изгарям от вътре за предишния си приятел и съжалявам, че допуснах грешката да се забъркам с другото момче. Благодаря за съветите. :)
Анонимен коментира:
Кофти ситуация. Намери начин да се разсейваш с приятни занимания, с приятели. Не мисли за него, след като на него му е все тая. А пък ако след време прояви интерес ти му изиграй същия номер. Дръж се на ниво. Не си губи времето с такива индивиди ;)
Анонимен коментира:
Здравей. Според мен тя е постъпила така заради лошите навици, които си си върнал. Виждала е промяна в теб и то не в добрия смисъл. Може би затова е предприела тази сериозна стъпка , а именно - раздялата. Все пак това е само мое мнение от прочетеното до тук.
Анонимен коментира:
Вълкът козината си мени, но нрава НЕ !!!
Анонимен коментира:
Трудно се намират такива свестни девойки :) А пък ако я намериш, което ти го пожелавам, трябва да се постараеш да не я изгубиш !! :)
Анонимен коментира:
По какъв начин сте се пазили? А относно мнението ми, спокойно, каквото е писано, ще стане, само горе главата и напред :)
Анонимен коментира:
Ти си млада, живота е пред теб. Излизай с приятели, опитай се да не живееш с мисълта, че не можеш без него. Поговорете си, разбери на какво е готов за теб и на къде вървят нещата и след това си дай сметка заслужава ли си, или не. Не се предавай, каквото ти е на късмет, това и ще стане. :)
Анонимен коментира:
Защо си мислиш, че секса ще реши проблема? Повечето мъже мислят по същия начин. Не мислете че като го направите с момичето до себе си тя ще стане ваша собственост и ще ви се подчинява. Ако тя не го пожелае, то ти няма какво да направиш. Няма перфектна връзка без караници! Лека вечер !
Анонимен коментира:
И аз съм съгласна с мнението на Стефи. Ако уважаваш себе си недей да му даващ втори шанс, защото щом веднъж е станало, ще стане и втори път... и трети...Но изцяло следвай собствената ти преценка. И да знаеш...първия път е грешка, а втория - право на избор ! :)