Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Ами ако не можеш спокойно да говориш... Понякога е добре да прехвърлиш топката на другия. Задавай въпроси. Нека тя започне да отговаря, за да имаш време да се отпуснеш. Поне при мен действаше преди време не знам. Друго не ми идва на ума. Кураж, все пак сте нормални хора и двамата. Успех. :)
Анонимен коментира:
Ако историята е истинска: Опитът го е доказал- хората, които посягат, го повтарят и често даже става по-зле. Идеята на любовта е да се подкрепяте взаимно, дори когато е трудно. Да зашлевиш шамар на половинката си не е подкрепа. Жалко е. И мизерно. Няма нищо лошо в пеенето. Даже напротив.
Анонимен коментира:
според мен пък всеки да си се носи както си иска. :Р Вафлите... ако са в малко количество ги одобрявам
Анонимен коментира:
поправка от долния коментар "ЧЕ сме наивни", а не "ще"
Анонимен коментира:
Хайде отново към милия доктор... Знаех си, че това ще кажете... ще сме наивини. Ама просто бях почти сто процента сигурна. Защо си мислите, че ние сме тези, които не разбират? Пак ви казвам- към един проблем има много гледни точки и явно вие сте този, който определено НЕ разбира. Ако станело война... Явно май някой не е чел достатъчно история. При война дори и да са избити мъжете от племето, ще дйдат мъже от новото племе. Какво мислите са правили турците на Балканския полуостров и защо са дошли без жени? Е, да, не са избили всички тукашни мъже, но са заплодили доста тукашни жени за добро или лошо. Освен това вие говорите за тяхната гледна точка. Много ми е интересно, ама много, как един човек, който е израснал в абсолютно същата култура като нас, може да твърди, че разбира тяхната? Вие разбирате само частица от това, което са те, нищо повече. Но тази частица, пак казвам, дори и да има доза истина в това, което казвате, това не означава, че то е всичко. Не означава, че хората не страдат и нямат психологически травми. И защо да трябва жената да се обрязва? Ами да се стиска малко мъжът, да не свършва в нея и готово- ясно е, че и така ИМА риск да се забременнее, но със сигурност е по-малък. Само че идеята явно не е само в раждаемостта, а и в кефа. Защото в случая не говорим САМО за биология. Защо не гледате филма "Пустинно цвете"? И тогава пак да си говорим кой какво не разбира и кой е наивният. Единственото, за което съм съгласна- да, трябват ОБРАЗОВАТЕЛНИ методи. За това сме на едно мнение.
Анонимен коментира:
И в допълнение- защо трябва жената да я боли? Да се обреже мъжът така че да го боли по същия противен начин да видим колко ще е хубаво. Или както пише по-надолу в коментарите- отрежете си тестисите и деца няма да има. Ама май са ви много скъпи, а? Истината е, че на чужд гръб и сто тояги са малко. :(