Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Ами ако искаш да те забележи му покажи че го харесваш с очен контакт, усмивки, и виж дали ще ти отвърне. :)
Анонимен коментира:
Има, има :)
Анонимен коментира:
Типично Българска му работа.. момичето ви иска съвет за едно, а вие я упреквате и обиждате за десет други неща. Има 2 теми написани и че проблема, и е в това че с мъжа на детето и нещата не вървят, а вия я обиждате че била пикла, рано и било да бъде майка и т.н.. Знаете само да съдите хора без дори да ги познавате! Кои сте вие че да казвате дали и е рано за дете? от къде знаете че тя не се грижи за детето както трябва? как разбрахте че била кифла и т.н?! Моето мнение е следното.. щом сама се издържаш и се грижиш за детето, и между вас с мъжа ти нещата не вървят от доста време насам - ако не може да поговорите и да направите компромис за да останете заедно то наистина най-добрия вариант е да се разделите. Ти си млада няма смисъл да си пропиляваш живота с човек които не те цени и му е по-важно да се шляе с приятелите си отколкото да е при детето и жена си! Щом има друго момче което казваш че познаваш от отдавна и сте били близки - дай му шанс но не избързвай, и виж как ще се развият нещата пък дано се получи. :)
Анонимен коментира:
Ако човека с които си е наистина, както казваш ти твоята любов то той за теб щеше да е момчето мечта.. но явно не е и щом има втори - ти вече си избрала него(дори и да не сте заедно) Защото ако наистина обичаше първото момче нямаше и да помислиш за друг, камоли да се двоумиш.. :)
Анонимен коментира:
Ами мисля че ако ми беше съсед щеше да ми е по-лесно, при теб трябва да е по-лесно защото, живеете на едно място и винаги има за какво да го заговориш, и т.н :) Докато ние сме непознати и наистина не знам, как да подходя спрямо него(какво да му кажа) а не искам да си измислям и да лъжа за да потръгне разговора с него.. защото (поне така си мисля) че единствения начин да му пиша в интернет е това да си кажа истината което ме плаши всъщтност (ох просто не знам, много съм объркана) :( А при теб как върви има ли развитие с момчето което харесваш ?
Анонимен коментира:
Не знам как реагира защото след като го видях и се усмихнах се обърнах с гръб към него, беше ме срам :X Срам ме е и да го заговоря, а знам че то няма да стане от само себе си и че нищо хубаво не е лесно но.. просто трябва да се престраша и да го направя(да се запозная с него, и да го опозная) :)
Анонимен коментира:
Не разбрах какъв е проблема с пиенето и пушенето? Аз като момиче на 20 години което, не може да спре цигарите и което, пие само на празници в умерени количества! Да не би това да ме прави несериозно момиче?! Не мисля че това да си истинско и сериозно момиче има общо с това дали пиеш алкохол, и дали пушиш цигари! Съгласна съм единствено за това.. че едно истинско момиче ще те хареса заради това какъв човек си на първо място. Заради характера ти, заради това как я караш да се чувства! А не заради това че си хубав и имаш хубаво тяло, и иска от тебе просто секс, или да се обвърже с тебе за да видят всички какво готино гадже си е хванала.. и така 1,2 седмици докато не срещне някой по хубав от тебе. ;)