ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Момчето мечта или любовта - кое да избера

Момчето мечта или любовта - кое да избера

Момчето мечта или любовта - кое да избера
Имам си приятел, който е добър, мил, общителен, сладък, но пък без цели, дори не го е грижа за собственото му здраве (предпочита колата си пред личното си здраве), няма намерение да се мести в друг град (а аз нямам намерение да отида да живея в неговия, защото е малко, няма работа, нито реализация), не може да е искрен от страх да не му се скарам.

Опитвам се да му помогна, давам му съвети, какво може да направи, но той не ме слуша. Обичаме се, но постоянно се караме и сме от различни градове.

От друга страна срещнах моето момче мечта - умен, сладък, има цели, тренира, мил, общителен, романтичен, мисли много по-зряло от хората на неговата възраст, от един град сме и т. н. . . всичко за което мога да мечтая. Много от него мога да науча.

Вие какво бихте избрали момчето мечта или любовта? Кое според вас е по-важно хубавото бъдеще или любовта?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (16)

Изпрати
iskra
iskra
09.05.2015 21:15
zdravei momice znaes li mectite se zbadvat kva lubov e tozi nehranimaiko .a si sresnala mazat mecta ami davai realizirai se pone .vic ot kogo kakvo ste naucis a ne nakogo da naucis pouka si vzemi
0
0
justloveee
justloveee
05.09.2014 06:16
Здравей , съдбата винаги е предоставяла много възможни варианти било власт,пари любов или едно единствено лъжовен свят от това което незнаем как да преценим кое е било най правилното за нас. В твоят случай много хора биха сгрешили с извода да те убедят в това което твоето сърце най добре би решило решението.За любовта няма граници,всичко се постига с взаимно разбиране от двете страни,дърво без корен знаеш че е трудно да се отглежда в мечтаните среди на нашите мечти. Един испуснат шанс породило се от една дадена мечта срешната би ти коствало толкова колкото да се изгубеш из випросителния свят които ще ти предостави добрата работа,пари без нереална любов. Послушай сърцето си а не това което да те кара да се чустваш в издънена улица някой ден. Тогава цената не мечтите немогат да се заплатят в бъдеще време. Успех в правилният избор и много поводи за хубави разговори.
0
1
лорейн
лорейн
17.07.2014 21:28
Първо си уточни какво е обич. Двама души няма как да обичаш еднакво. Хлътнала си по втория, защото първия е далеч. А и ако обичаш някого няма да искаш да го променяш по твой вкус. Или го обичаш какъвто е, или си тотално заблудена в чувствата си.
2
1
човека
човека
15.07.2014 11:12
само като чета как се изразяваш и ми приличаш на некоя пубертетка ми че ти сама си отговаряш на въпроса какво искаш , такива като теб според мен трябва много ама много да ги е*еш в гъза ти тоя първия не го обичаш ами май само го действаш а пък втория ше мъ правиш св**ки и ше те заебе пиши ми ако се окажа прав мн ми е интересна развръзката
1
4
Lii
Lii
09.07.2014 12:51
Трябва да дадеш време, особено на момчето мечта. Познаваш го отскоро, може после да се окаже, че не е такъв какъвто го виждаш. Относно сегашния ти приятел, мисля, че трябва да се разделиш с него, сега не прави чак такова впечатление, но така както го описваш като че ли не се чувстваш добре с него, след време тези недостатъци, които описваш ще станат непоносими, защото ще си вече на друг етап от живота- реализирала се по отношение на кариера, приятели и т.н, Струва ми се, че ти си по-екстремна, гледаш нещата да вървят, тоест не "спиш".
Само пиша предположение, сега не те познавам, нито съм минала по твоя път, че да кажа конкретно какво да правиш, но каквото и да решиш Успех! :)
1
0
palechka
palechka
04.07.2014 01:15
Ако човека с които си е наистина, както казваш ти твоята любов то той за теб щеше да е момчето мечта.. но явно не е и щом има втори - ти вече си избрала него(дори и да не сте заедно)
Защото ако наистина обичаше първото момче нямаше и да помислиш за друг, камоли да се двоумиш.. :)
2
0
Razlichna
Razlichna
03.07.2014 01:27
Какво значи любовта или момчето мечта? Ти не си се уточнила напълно. Значи ли това, че този втория не го обичаш, а само преценяваш качествата му? А ако ги обичаш и двамата, мисля, че е твърде ясно, че трябва да избереш втория. Просто си поискала каквото ти е нужно и съдбата ти го е изпратила и няма какво да се връщаш назад. А ако не обичаш втория, а към първия изпитваш някакви смесени, колебливи чувства (щом толкова го мислиш), ами най-добре ги зарежи и двамата и остани за малко сама, а след време неизбежно ще се появи трети и той ще е най-подходящият:)
2
0
!!!
!!!
02.07.2014 23:27
Здравей искам да ти задам един въпрос.Какво ще ти стане ако не си с момче и ако нямаш връзка ? Защо всички се втурвате в любовни ласки и прочие,защо не направите нещо по-различно.Живота трябва да се промени,не може все едно и също.Любов,деца и т.н.Трябва промяна!!!
2
6
Катя
Катя
02.07.2014 23:19
Вторият! :)
1
1
Едно момче
Едно момче
02.07.2014 22:52
Абе вие жените и вие не знаете какво искате,аз затова и ги избягвам.Това искала,онова искала.Перфектни хора няма!
5
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: