Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
А колкото до "Туркинята" : Аз искам от хората съвети, в които да се вслушам, целта не ми е да ги обиждам каква им е граматиката.. достатъчно го правят в училище :D Май не ти допада много разговора, понеже си туркиня и ето, че се оказа много правилен коментара на "сс"!
Анонимен коментира:
Да ти най-добре ми влизаш в положение и знаеш какво е.. да идеш на пазар и да не можеш да си купиш някоя дреха, понеже продавачката не владее български език, а живее от 43 години в България -_- Не мразя турците, но искам малко да се съобразяват .. Но то си е за тяхно добро.. след време като станат студенти в по-голям град те ще се чувстват както ние сега ;) А ти от кое училище си?
Анонимен коментира:
На мен не ми изглеждат да са злобни към българите, дори напротив - повечето хора ги мразят тях, защото е много дразнещо да учиш в българско училище, а постоянно да се чува турска реч. Аз нямам нищо против тях, не ги мразя но ме дразни факта, че не се съобразяват с мен.. и госпожата колко пъти им е правила забележка, но полза-никаква! след няма и 5 минути пак започват да говорят на турски. И ще продължат .. няма да се оправят защото в моя град 80% са турци и имат гръб, Абе с една дума ужас ..
Анонимен коментира:
Благодаря ви за съветите :) Аз съм писала на момчето и той ми каза, че си има приятелка и не би я зарязал никога ... гадната истина :(